EXPOSITIES

t/m 8 januari 2017: Wie is er bang voor haaien? Wij niet! Natuurhistorisch Museum
t/m eind jan 2017: Bonnefanten Award for Contemporary Art (BACA) Bonnefantenmuseum

t/m 5 december

Sinterklaas aan de Maas | Rederij Stiphout / Maaspromenade

De Goedheiligman blijft t/m vrijdag 5 december logeren in Maastricht op de boot, ’De Spanje-vallei’ van Rederij Stiphout, aan de Maasboulevard. Breng een bezoek aan de Sint en z’n Pieten, maak samen met hen een boottocht, luister naar de mooiste Sinterklaasverhalen (voorgelezen door bekende personen) of schrijf je in voor de Pietenschool workshop.

www.sinterklaasaandemaas.nl

2 december t/m 1 januari 2017

Magisch Maastricht | Binnenstad

Het fonkelt, het schittert, het sprankelt: hét winterevent in Maastricht. Vanaf eind november barsten de magische activiteiten los en wordt Maastricht vanaf het magisch hart 't Vrijthof een slinger van licht waarbij prachtig verlichte straten in de historische binnenstad de Maastrichtse pleinen verbinden. Geniet verder zeven dagen per week van het uitgebreide winkelaanbod en van de variëteit aan decoratieve etalages. Daarnaast maken de Bourgondische kwaliteiten van de vele restaurants, cafés en winterterrassen én de vele bijzondere momenten van het Magisch Cultuur Festival, van Maastricht deze winter weer een hartverwarmende plek!

www.magischmaastricht.nl

Elke zondag

Lazy Sunday Concerts & Co | Grand Café Soiron

www.altijdmaastricht.nl

7 - 22 december

Magisch Wyck | Stationsstraat

magischmaastricht(0)

2 december 2016 t/m 8 januari 2017

Magisch Cultuur Festival | Binnenstad

De straten, pleinen, cafés, musea en theaters zijn tijdens Magisch Maastricht gevuld met uiteenlopende (Eu)regionale muzikale, theatrale en dans performances. www.magischmaastricht.nl

7 december

Intocht van de Kerstman | Binnenstad

www.magischmaastricht.nl

18 december

Limburgse Kerst | Theater aan het Vrijthof

De philharmonie zuidnederland brengt traditiegetrouw de ideale kerstsfeer naar Limburg met een Limburgse Kerst. www.philharmoniezuidnederland.nl

18 december

Supermarket | Tapijnkazerne

www.supermarketmaastricht.nl

24 december-7 januari 2017

Wintercircus Maastricht | MECC Maastricht

Wintercircus Maastricht verenigt het beste op circusgebied in één piste. In een prachtig ingerichte hal van het MECC met de allure van een theater zie je een bonte stoet van acrobaten, clowns, dieren en andere artiesten in hoog tempo aan je ogen voorbij trekken.
www.wintercircusmaastricht.nl

UP