André Rieu 2015 arrangementen

André Rieu is terug in Maastricht! Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Op 3, 4, 5, 9, 10,11 en 12 juli 2015 geeft André voor alweer het elfde jaar op rij zijn geliefde concerten.

 

Inhoud arrangement: 

(Prijs vanaf € 129,50 excl. reserveringskosten).

 • Concert ticket
 • Overnachting inclusief ontbijt
 • Toeristenbelasting
 • Welkomstpakket in de kamer
 • Voucher voor koffie en een wafel op het Vrijthof (waarde € 5,-)

 

Daarnaast kunt u uw arrangement uitbreiden met:

 • City-Tour Maastricht
 • Rondvaart op de Maas
 • Stadswandeling (met gids)

 

   Bestel hier uw André Rieu arrangement >>

 

André Rieu:

"We toeren over de hele wereld en komen op de meest bijzondere locaties. Maar ik woon in Maastricht, dit is mijn stad. De openluchtconcerten op het zonovergoten Vrijthof, in de meest unieke ambiance, voelen voor mij aan als een thuiswedstrijd. Kortom, een muzikaal hoogtepunt van de zomer."

André Rieu op het Vrijthof in 2015!

VVV Maastricht is officieel ticketverkoop-punt voor de André Rieu Vrijthof concerten.

 

André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Rieu zal ook in 2015 het hele Vrijthof weer omtoveren tot één grote openlucht concertzaal en wel op 3, 4, 5, 910, 11 en 12 juli. Geniet van de heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het beloven wederom onvergetelijke avonden te worden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met VVV Maastricht, Kleine Staat in via +31(0)43-3252121 of info@vvvmaastricht.nl.

 

LET OP: Tickets kunnen niet telefonisch worden gereserveerd.

Terrasarrangementen 2015

Een André Rieu concert op het Vrijthof begin je het beste met lekker eten en drinken op diezelfde plek. Terwijl je dineert vult het mooiste plein van Maastricht zich langzaam met publiek en kom je al helemaal in de stemming. Nadat het culinaire hoogtepunt van de avond gepasseerd is, start het muzikale hoogtepunt: André Rieu!

 

 

   Klik hier voor alle terrasarrangementen >>

FAQ

 1. Veelgestelde vragen

  Over de concerten van André Rieu in Maastricht Lees meer
 2. Bereikbaarheid

  Net zoals vorige jaren is het hele plein bestempeld tot evenemententerrein en zijn enkele speciale regelingen getroffen om de overlast tot een minimum te beperken. Lees meer

Maatregelen tegen de hitte op het Vrijthof

Er wordt koel water uitgedeeld bij binnenkomst van het publiek. Tevens krijgen de dames een waaier.

 

Het binnenterrein openen we pas later om ervoor te zorgen dat de mensen niet al in de zon op hun stoeltje gaan zitten. Daarbij is er een koele ruimte gecreëerd waar mensen die bevangen worden door de hitte even tot rust kunnen komen en er is ook extra personeel ingezet om mensen te assisteren

UP