Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met VVV Maastricht, Kleine Staat in via +31(0)43-3252121 of info@vvvmaastricht.nl.

Tickets 2017 in omloop op zwarte markt

De kaarten die al in omloop zijn voor de concerten van André Rieu in Maastricht in 2017 komen van de zwarte markt en zijn dus niet geldig.
De data voor 2017 zijn nog niet bekend.

Koop je kaartje altijd via een officieel verkooppunt.

André Rieu op het Vrijthof

André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof in zijn geboortestad Maastricht. Rieu heeft ook dit jaar het hele Vrijthof weer omgetoverd tot één grote openlucht concertzaal. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals waren de ingrediënten van wederom een succesvolle concertreeks.

Zodra de data voor de concerten van 2017 bekend zijn en de kaartverkoop start, zult u dat hier terugvinden.

VVV Maastricht is officieel ticketverkoop-punt voor de André Rieu Vrijthof concerten.

Wil jij op de hoogte blijven wanneer André Rieu weer in Maastricht komt? Wil je weten wanneer de kaartverkoop van 2017 weer start? Laat hieronder dan jouw gegevens achter.

Vul hier je mailadres in:

Velden met een * zijn verplicht