André Rieu op het Vrijthof

André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof in zijn geboortestad Maastricht. Rieu heeft ook dit jaar het hele Vrijthof weer omgetoverd tot één grote openlucht concertzaal. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals waren de ingrediënten van wederom een succesvolle concertreeks.

Zodra de data voor de concerten van 2017 bekend zijn en de kaartverkoop start, zult u dat hier terugvinden.

VVV Maastricht is officieel ticketverkoop-punt voor de André Rieu Vrijthof concerten.

Koop jouw André Rieu souvenir bij de VVV Maastricht

In onze winkel en webshop kun je terecht voor André Rieu merchandise.

Ga naar de webshop

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met VVV Maastricht, Kleine Staat in via +31(0)43-3252121 of info@vvvmaastricht.nl.