arrangementen-rieu

Op deze pagina vind u meer informatie over deelnemende restaurants. Voor het boeken van uw arrangement, klikt u op de 'BOEK NU' knop in onderstaand overzicht.

TERRAS ARRANGEMENTEN - 2017
Donderdag 6 juli
Vrijdag 7 juli
Zaterdag 8 juli
Zondag 9 juli
Donderdag 13 juli
Vrijdag 14 juli
Zaterdag 15 juli
Zondag 16 juli

Huisregels terrasarrangement

1. Klik hier voor het terrasoverzicht, locatie, het reglement en de planning van de avond. Lees meer

Terrasarrangementen 2017

Een André Rieu concert op het Vrijthof begin je het beste met lekker eten en drinken op diezelfde plek.

Terwijl je dineert vult het mooiste plein van Maastricht zich langzaam met publiek en kom je al helemaal in de stemming. Nadat het culinaire hoogtepunt van de avond gepasseerd is, start het muzikale hoogtepunt: André Rieu!

Op deze pagina kunt u bij een aantal Vrijthofondernemers uw terrasarrangementen online boeken. Deze terrasarrangementen zijn tevens te koop aan de balie van VVV Maastricht, Kleine Staat 1.

De overige eetgelegenheden aan het Vrijthof hebben de ticketverkoop in eigen beheer.

Alle terrasarrangementen zijn exclusief drank. Tijdens het concert wordt er niet bediend om de luisteraars niet te storen. U kunt natuurlijk voor het concert al wel wat bestellen. Vanaf 18.30u kunt u aan tafel plaatsnemen en vanaf 19.00u wordt het eten geserveerd. Om 21.00u begint het concert.

Zicht op het podium kan niet gegarandeerd worden. Met het boeken van een terras arrangement ga je akkoord met de aanwijzingen en tips van André Rieu Producties waarin je ook meer informatie vindt.

Basilica, Vrijthof 15A

Prijs € 71,50

excl. € 3,50 ​reserveringskosten excl. kosten voor drank.

Tijdens zijn concerten biedt Basilica een terrasarrangement aan zodat je – ook als je geen kaarten voor het plein hebt kunnen bemachtigen – toch kunt meegenieten van een overweldigend mooie ambiance. Ons arrangement bestaat uit een driegangen menu voorafgaand aan het concert, waarna je gewoon blijft zitten en je onderdompelt in dit zomerse festijn.

Vrienden v/h Vrijthof, Vrijthof 31

Prijs € 80,00

excl. € 3,50 reserveringskosten excl. kosten voor drank.

Combineer het spectaculaire André Rieu concert met een culinaire avond bij de Vrienden van het Vrijthof! Voorafgaand aan het concert geniet u op ons sfeervolle, ruime terras van een heerlijk 3-gangen diner met amuse vooraf. Tijdens de pauze serveren we tevens een warme versnapering.

Aux Pays Bas, Vrijthof 7

excl. € 3,50 ​reserveringskosten excl. kosten voor drank.

In de maand juli komt André Rieu weer naar ons mooie Maastricht.  Het Vrijthof wordt weer omgetoverd in een prachtig decor. Aux Pays Bas gelegen op het midden van het Vrijthof heet u van harte welkom om dit spektakel samen met ons te beleven.

Voor Aux Pays Bas kunt u via de VVV Maastricht kaarten kopen voor donderdag 6 en 13 juli en vrijdag 7 en 14 juli.

Il Bacaro, Vrijthof 16

excl. € 3,50 ​reserveringskosten excl. kosten voor drank.

Graag bieden wij u tijdens deze concerten een terrasarrangement aan. Dit arrangement bestaat uit een Italiaans 3-gangen menu voorafgaand aan het concert.
Aansluitend kunt u op ons terras genieten van het concert.

Deze concerten zijn een uitgelezen gelegenheid om samen met uw gezelschap te genieten van heerlijk eten en verrassende wijnen onder het genot van de muziek van André Rieu.

U kunt voor Il Bacaro via de VVV Maastricht geen kaarten kopen voor donderdag 6, donderdag 13 en zondag 16 juli.

Groote Sociëteit, Vrijthof 36

Prijs € 79,00

excl. € 3,50 reserveringskosten excl. kosten voor drank.

In de zomer vinden op het Vrijthof de André Rieu concerten plaats. Speciaal voor deze gelegenheid gaat het terras open voor degenen die een dinerarrangement hebben gereserveerd.

Azië Tapas, Vrijthof 11

Prijs € 79,00

excl. € 3,50 ​reserveringskosten excl. kosten voor drank.

André Rieu wil u laten genieten van  klassieke muziek, wals, salonmuziek, operette, soundtracks en popmuziek. De medewerkers van Azië Tapas willen u voorafgaand maar ook tijdens de pauze van het concert buiten op het terras te laten genieten van diverse culinaire geneugten. De concerten vormen een geweldig samenspel van zowel culinair als muzikaal genieten.

Gio's, Vrijthof 29 A

Prijs € 81,00

excl. € 3,50 reserveringskosten excl. kosten voor drank.

Geniet van een heerlijk diner en de
Authentieke Italiaans keuken.

U kunt voor Gio's via de VVV Maastricht geen kaarten kopen voor zaterdag 8 en 15 juli.

Gauchos, Vrijthof 52

excl. € 3,50 reserveringskosten excl. kosten voor drank.

Maak het mee! - Bij Gauchos aan het Vrijthof

Gauchos Grill in Maastricht biedt u de mogelijkheid om op een prominente plek van dit unieke evenement mee te genieten, in het smakelijke gezelschap van  “ the best steak in town” en een voortreffelijk glas wijn.