Vriend of vriendin van Boekhandel Dominicanen

Bij de doorstart uit het faillissement van onze boekhandel in maart 2014 werd zonder aarzeling direct besloten om een Vereniging Vrienden van Boekhandel Dominicanen op te richten.

Op 25 mei 2014 is de doorstart en de oprichting van deze vereniging feestelijk gevierd met een groot deel van alle crowdfunders die het voortbestaan van Boekhandel Dominicanen mede mogelijk hebben gemaakt.

Voordelen van het lidmaatschap

1. Een klantenpas waarmee speciale kortingen worden verkregen die uitsluitend voor vrienden van toepassing zijn.

2. Tijdige informatie over speciale voordeelacties die de boekhandel organiseert.

3. Door de nieuwsbrief van de vrienden tijdige informatie over alle activiteiten die boekhandel dominicanen organiseert zowel in als buiten de winkel.

4. Het recht om bij voorintekening boeken de boekhandel uitgeeft of in samenwerking met anderen uitgeeft, voordelig te kunnen bestellen.

5. Leden worden vooraf uitgenodigd voor uitverkoopacties van de winkel etc.

Ja ik word lid van 'Vrienden van boekhandel Dominicanen'

Velden met een * zijn verplicht

De doelstelling van de vereniging

De boekhandel en de vele culturele activiteiten die er worden georganiseerd, onder een zo breed mogelijk publiek te promoten en te laten zien dat de doorstart breed gesteund wordt door de leden van de vereniging. Daarnaast het uitdrukken van de appreciatie voor de betrokkenheid van de crowdfunders en andere steunpilaren bij de doorstart van Boekhandel Dominicanen. Maastricht is trots op deze prachtige boekhandel, door velen beschouwd als de mooiste van de wereld en dat willen we uitstralen en ondersteunen.

Leden gaan het lidmaatschap aan voor een periode van één jaar. Het lidmaatschapsjaar loopt van januari t/m december.

De contributie van de vereniging bedraagt € 50,- per jaar of bij tussentijds lid worden een evenredig deel per maand dat men lid wordt.

Crowdfunders worden automatisch uitgenodigd tot het lidmaatschap voor de komende vijf jaren (tot en met 31 december 2018), zonder dat zij contributie verschuldigd zijn.

Met uw lidmaatschap steunt u ons brede culturele activiteitenprogramma en geniet u voordelen die de kosten van het lidmaatschap ruimschoots overstijgen.

Steun dit initiatief! Wordt ook lid en toon uw betrokkenheid bij het voortbestaan van Boekhandel Dominicanen!