Code M: Official trailer

Code M: Een avontuurlijke familiefilm

Nu in de bioscoop!

In CODE M neemt de eigenwijze Isabel de zoektocht van haar opa over naar het zwaard van de wereldberoemde musketier D'Artagnan. Isabels enige aanwijzing is een geheime code die ze zal moeten ontrafelen om het zwaard te vinden. Samen met haar neef Rik en vriend Jules begint ze aan een spannende zoektocht langs grotten en kastelen.
 
CODE M is de nieuwe film van de regisseur van ACHTSTE-GROEPERS HUILEN NIET en draait nu in de bioscoop!

 

Klik hier voor meer informatie

Maastricht Underground

  1. Durf jij het aan?

    Zet je schrap voor de spannende avonturen die te beleven zijn in Maastricht Underground! Ontdek het hier. Lees meer

Maastricht op Facebook

  1. Like ons op Facebook

    En blijf op de hoogte van alle leuke activiteiten die er in Maastricht te doen zijn. Lees meer

D’Artagnan in Maastricht: Molly en de schat van de Musketiers

Muis Molly en haar dierenvrienden gaan in de stad op zoek naar de schat in het graf van de D'Artagnan en doen daarbij veel markante plekken van Maastricht en haar omgeving aan. Het gloednieuwe prentenboek is een soort mini Da Vinci Code, speciaal voor kinderen.

 

Het boek is op de allereerste plaats vermakelijk, maar waarden als vriendschap, respect voor de natuur en het belang van teamwork worden ook benadrukt.

 

Door: Gregory Stéphane Coonen

Prijs: € 17,90

 

Koop het boek online

Code M - Maoke en de Musketiers

In de Stokstraat in Maastricht woont Pieke samen met zijn trouwe hond Maoke. Behalve trouw, braaf en soms een beetje ondeugend, is Maoke vooral een heel nieuwsgierig hondje. 

 

Elke dag opnieuw spitst hij zijn honden-oortjes en luistert hij naar de verhalen over bijzondere mensen of speciale plekken in Maastricht. Soms hoort hij namen die hij niet kent en loopt hij speurend en snuffelend door de stad om te ontdekken wat deze mensen in Maastricht hebben beleefd. Al dat vele speuren is zelfs voor een ervaren speurhond als Maoke soms een hele klus. Daar kan hij natuurlijk wat hulp bij gebruiken. Kom jij hem een pootje helpen?

 

Duur: 2 uur

Prijs: € 2,75 

 

Kraak de geheime Musketierscode!

Musketiers in Kasteel Hoensbroek!

In Kasteel Hoensbroek opent op 22 juni de officiële CODE M belevenis. Tijdens je bezoek aan dit  prachtige en eeuwenoude kasteel duik je achter de schermen van de spannende familiefilm CODE M. Je kunt zó de filmset inwandelen en kostuums uit de film bewonderen, je leert over de musketiers en je doorkruist op een spannende manier het kasteel.

 

Klik hier voor meer informatie

Joes Brauers op Twitter

joesbrauers

Download de Musketierskleurplaat

musketier-kleurplaat-def
UP