laden

DURING TEFAF

10 t/m 19 maart 2017 

10 t/m 19 maart 2017

Tijdens de 30e editie van ’s werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) in MECC Maastricht, bruisen ook de stad en de Euregio met spraakmakende (inter)nationale exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en special events. Wat is er te doen, waar moet je zijn en wat mag je absoluut niet missen? Check het hier!

THEATER

_vde0290

MUZIEK & OPERA

musicoperajazzmaastricht

EXPOSITIES

bonnefanten-caiguoqiang1

DANS

cantoostinato--introdanshansgerritsen(2)

EVENTS

yiaartfair1

Culinair genieten

Van Mediterrane smaken en Aziatische specialiteiten tot streekgebonden lekkernijen; van een sterrenrestaurant en gezellig wijn-restaurant tot een typisch Maastrichts bruin café. De talloze restaurants in Maastricht e.o. bieden gastvrijheid en kwaliteit in elke prijsklasse.

 

Veelbelovend zijn ook de vele locaties waar je neer kan vlijen; kastelen, landhuizen, gewelvenkelders, pakhuizen tot kerken behoren allemaal tot de mogelijkheden in Maastricht.

Reserveer hier je restaurant

Blijf slapen..

Een trendy designhotel, luxe ten top, een bed & breakfast, een appartement, een sfeervol hotel in een historisch pand of toch liever de service van een internationaal ketenhotel? Waar je ook slaapt tijdens TEFAF, je bent onder de hoede van hoteliers die gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Mogelijkheden te over voor een gastvrij onthaal in één van de luxe, trendy, kleine, grote, persoonlijke of juist zakelijke hotels van Maastricht die elk voor zich de kwaliteit van Maastricht onderstrepen.

Boek hier je hotel

Bekijk de website van Tefaf Maastricht >>

tefaf_logo_rgb_black_300
UP