Blackwhite Game (wereldpremière)

09/03/2017 - 10/03/2017 20:30u | AINSI

Wie Infinity afgelopen seizoen beleefde, weet dat Marie van Vollenhovens producties een kostbaar amalgaam zijn van dans, geïmproviseerde muziek, beeldende kunst, licht, technologie, en live-animatie- en videoprojecties. Haar nieuwe voorstelling Blackwhite Game verleidt je tot een zoektocht naar balans en harmonie: in de mens zelf, in de liefde tussen twee mensen, in de maatschappij, de natuur, het heelal en verder. De studenten van de iArts opleiding tekenen voor het Surplus voorprogramma.

marievanvollenhoven-blackwhitegame
introdans-monumentaal

Monumentaal

11/03/2017 20:00u | Theater aan het Vrijthof

Monumentaal is een vierluik van monumentale choreografieën. Het meesterlijke Lieder Eines Fahrenden Gesellen, dat geldt als een van Ji?í Kyliáns meest romantische werken, het recente Canto Ostinato en het elektriserende Concerto van de Amerikaanse ‘grand old lady’ Lucinda Childs en Memory of a Shape, een imponerend werk van choreografe Regina van Berkel dat nu voor het eerst in Nederland te zien is. Gratis inleiding om 19:00 uur.

Theater Shuttle Service naar AINSI

Het theater biedt in samenwerking met maastrichtvervoer.nl voor € 6,- p.p. een service aan de bezoekers van de avondvoorstellingen in AINSI: de TheaterShuttle.

Meer informatie en tickets

69 Positions (Nederlandse première)

18/03/2017 20:30u | AINSI

Choreograaf en danseres Mette Ingvartsen signeert de internationale danswereld met producties die het midden houden tussen exposities en theatrale gebeurtenissen en onmiskenbaar getuigen van een politiek en maatschappelijk engagement.In de choreografische/museale installatie, tegelijk solovoorstelling en expositie 69 Positions graaft ze in heden en verleden van de seksualiteit en het naakte lichaam in kunst en performances. We hebben haar eindelijk voor Maastricht kunnen strikken! Haast u, de staanplaatsen zijn beperkt!