Activiteiten in Maastricht

 1. 15 nov - 5 dec: Sinterklaas aan de Maas

  Breng een bezoek aan de Sint en z’n Pieten, maak samen met hen een boottocht, luister naar de mooiste Sinterklaasverhalen! Lees meer
 2. 29 nov - 30 dec: Magisch Maastricht

  Het fonkelt, het straalt, het sprankelt: Maastricht staat ook in 2014 weer in het teken van Magisch Maastricht. Lees meer
 3. 25 jan - 8 feb 2015: Maastricht aan Tafel

  2 weken lang serveren diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens weer een 3-gangen menu voor € 25,25 p.p. Lees meer
 4. Win een GoPro HERO4 camera t.w.v. € 379,-!

  Loop de Magische Lichtroute en deel je mooiste foto via Instagram! kies hierbij de locatie Magisch Maastricht Lichtroute en voeg #MagischMaastrichtLichtroute toe. Lees meer

André Rieu 2015: tickets & arrangementen

rieu2015nlnieuw

Maastricht van dag tot dag

 1. Discovery Experience Maastricht

  18-10-2014 tot 10-05-2015 Festi-Village meer…

  Discovery Center Continium, hét wetenschap- en techniekmuseum van Nederland, presenteert de Continium Discovery Experience voor de hele familie, bij jou in de buurt.

  Vanaf dit najaar is het Continium in Kerkrade druk aan het verbouwen en alleen nog maar te bezoeken voor het onderwijs. Dit betekent echter niet dat je ons niet zelf kunt ervaren! Vanaf oktober 2014 trekken we namelijk de regio in en ben je van harte welkom op de Continium Discovery Experience in Aken, Maastricht, Sittard en Venlo.

  De Continium Discovery Experience Maastricht zit boordevol wetenschappelijk ontdekplezier! Beleef een zinnenprikkelende expositie waarin je ontdekt hoe je brein en zintuigen samenwerken om jou zo goed mogelijk van de wereld te laten genieten.

  Volg het zenuwstelsel tot aan ’t hoofdkwartier, het controlecentrum waar het allemaal gebeurt : het BREIN! In de Continium Discovery Experience stap je ’s werelds grootste brein binnen en vliegen de zenuwprikkels om je oren. Voel je weg door de aardedonkere gang, ruik hoe je neus aardbeiengeur “mengt”, beleef geluid heel intens, laat je zicht bedotten, je evenwichtsorgaan “klotsen” en nog véél meer! Doe mee met spetterende science shows en maak je eigen uitvinding in het science lab.

  Open op woensdag van 13.00 - 17.00 uur. Op zaterdag en zondag en in schoolvakanties open van 11.00 - 17.00 uur.

   

  bekijk op uitburo.nl minder…
 2. Pop up store: Safe Market

  13-11-2014 tot 10-01-2015 Winkelcentrum Entre Deux meer…

  Pop-up store met ecologische, organische, natuurvriendelijke en gerecyclede producten. Tevens ontmoetingsplek met workshops, presentaties, live performances en proeverijen.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 3. Maand van het Speciaalbier

  23-11-2014 Café Lure meer…

  Proef bij Stadscafé Lure uiteenlopende speciaalbieren met bijpassende bite.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 4. Brocante markt

  23-11-2014 Markt Maastricht meer…

  Elke koopzondag is er tot 17.30 uur een bijzondere antiekmarkt op het pleintje tussen Minckelers en de Sint Mathiaskerk (Boschstraat/Markt). Een 40-tal kramen toont antiek, brocante en kunst. Uitzonderingen voorbehouden.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 5. Sinterklaasvoorleesuurtje

  23-11-2014 Rederij Stiphout meer…

  Zolang Sinterklaas op de Spanjevallei logeert vindt élke zondagochtend voor jong en oud, groot en klein Sinterklaasvoorleesuurtjes plaats op de boot.

  De Sinterklaasvoorleesuurtjes zijn voor iedereen toegankelijk. Maar wees er snel bij, want er is plaats voor maximaal 75 kinderen.

   

  bekijk op uitburo.nl minder…
 1. Blijf op de hoogte!

  Download hier de evenementenkalender 2014. Lees meer
 2. UITmail

  Klik hier om je direct aan te melden voor de uitmail van het Maastrichts UITburo en blijf op de hoogte van alles dat er in Maastricht speelt op cultureel gebied! Lees meer

Wintercircus Maastricht

Een Rad des Doods, luchtacrobaten, clowns en een menselijke kanonskogel. Van 20 december t/m 3 januari vindt de eerste editie van Wintercircus Maastricht plaats in het MECC. Een grote familieshow die uitsluitend top acts bevat uit alle delen van de wereld.

 

De regie is in handen van de Franse circuskoning Joseph Bouglione: "De show is meer dan spraakmakend. Er komen unieke artiesten naar Limburg".

 

www.wintercircusmaastricht.nl

 

Tickets bestellen voor de voorstellingen? Klik op het tijdstip en boek direct online!

12.00 uur

15.00 uur

16.00 uur

UP