Activiteiten in Maastricht

 1. Herfstvakantie-activiteiten voor kids!

  Voor de kids is er genoeg te beleven deze herfstvakantie in Maastricht! Lees meer
 2. Route du Vin

  Ontdek middels een unieke uitgestippelde wijnroute het Jekerkwartier in Maastricht. Lees meer
 3. 7-8 november: MJAZZ Festival

  Jazz evenement dat zich richt op liefhebbers van jazz, swing, soul, funk, jump ’n jive, blues, rhythm & blues en latin jazz. Lees meer
 4. 15 nov - 5 dec: Sinterklaas aan de Maas

  Breng een bezoek aan de Sint en z’n Pieten, maak samen met hen een boottocht, luister naar de mooiste Sinterklaasverhalen! Lees meer
 5. WO1 Maastricht

  Maastricht toont van juli t/m december 2014 aan de hand van diverse exposities, lezingen, film-, theater- en muziekvoorstellingen de impact van de Groote Oorlog. Lees meer
 6. 29 nov - 30 dec: Magisch Maastricht

  Het fonkelt, het straalt, het sprankelt: Maastricht staat ook in 2014 weer in het teken van Magisch Maastricht. Lees meer

Maastricht van dag tot dag

 1. Discovery Experience Maastricht

  18-10-2014 tot 10-05-2015 Festi-Village meer…

  Discovery Center Continium, hét wetenschap- en techniekmuseum van Nederland, presenteert de Continium Discovery Experience voor de hele familie, bij jou in de buurt.

  Vanaf dit najaar is het Continium in Kerkrade druk aan het verbouwen en alleen nog maar te bezoeken voor het onderwijs. Dit betekent echter niet dat je ons niet zelf kunt ervaren! Vanaf oktober 2014 trekken we namelijk de regio in en ben je van harte welkom op de Continium Discovery Experience in Aken, Maastricht, Sittard en Venlo.

  De Continium Discovery Experience Maastricht zit boordevol wetenschappelijk ontdekplezier! Beleef een zinnenprikkelende expositie waarin je ontdekt hoe je brein en zintuigen samenwerken om jou zo goed mogelijk van de wereld te laten genieten.

  Volg het zenuwstelsel tot aan ’t hoofdkwartier, het controlecentrum waar het allemaal gebeurt : het BREIN! In de Continium Discovery Experience stap je ’s werelds grootste brein binnen en vliegen de zenuwprikkels om je oren. Voel je weg door de aardedonkere gang, ruik hoe je neus aardbeiengeur “mengt”, beleef geluid heel intens, laat je zicht bedotten, je evenwichtsorgaan “klotsen” en nog véél meer! Doe mee met spetterende science shows en maak je eigen uitvinding in het science lab.

  Open op woensdag van 13.00 - 17.00 uur. Op zaterdag en zondag en in schoolvakanties open van 11.00 - 17.00 uur.

   

  bekijk op uitburo.nl minder…
 2. Proeverij dessertwijn & vers appelgebak

  23-10-2014 Bakkerij Mathieu Hermans meer…

  Loop dé Maastrichtse Bakkerij Mathieu Hermans naar binnen voor een unieke beleving van het proeven van vers appelgebak, gecombineerd met bijpassende dessertwijn van Vinisol Wijnhuis Meerssen.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 3. Mad Science Vakantieprogramma

  23-10-2014 Centre Céramique meer…

  Drie dagen op ontdekkingstocht in de wondere wereld van wetenschap en techniek. Vraag jij je weleens af waarom alles naar beneden valt? Hoe het zit met moleculen en atomen? Hou je ervan om spannende en gekke dingen te doen? Doe dan in de herfstvakantie in de Bibliotheek mee met het programma van Mad Science. Ontdek iedere dag nieuwe thema's en ga ermee aan de slag. Brouw zelf een chemische vulkaan en maak een vloeistof lasagne. Werk met atomen en moleculen en leer hoe deze piepkleine deeltjes enorme effecten kunnen veroorzaken. Van kleurveranderingen, slijmvorming tot heuse explosies! Lijkt jou dit ook een knalgoed idee?  Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 4. Art of Beauty

  23-10-2014 De Bijenkorf meer…

  De ambitie is om dit hèt cosmetica festival van het jaar te maken. We starten met een feestelijke opening, impactvolle etalages en een sterk commercieel aanbod voor de klant.

  Het is de kick off waarin twee weken cosmetica centraal staat. Cosmetica is niet gewoon, het is een vorm van kunst. Laat de klant haar Art of Beauty ontdekken door jullie expertise.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 5. Proeverij Rasteau/Cacoa pulp wijn & origine chocolade

  23-10-2014 Benoit Nihant meer…

  Loop naar binnen voor een unieke wijn & chocolade beleving. In eigen atelier gemaakte chocolade van geselecteerde verfijnde cacoabonen, gecombineerd met bijpassende Rasteau dessertwijn of unieke Cacoa Pulp ‘wijn’.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 1. Blijf op de hoogte!

  Download hier de evenementenkalender 2014. Lees meer
 2. UITmail

  Klik hier om je direct aan te melden voor de uitmail van het Maastrichts UITburo en blijf op de hoogte van alles dat er in Maastricht speelt op cultureel gebied! Lees meer
UP