Activiteiten in Maastricht

 1. De agenda van Maastricht in 2015

  Een overzicht van de highlights, tradities en speciale events in Maastricht in 2015! Lees meer
 2. 29 nov - 30 dec: Magisch Maastricht

  Het fonkelt, het straalt, het sprankelt: Maastricht staat ook in 2014 weer in het teken van Magisch Maastricht. Lees meer
 3. Goedkoop naar hartje stad

  Bezoekt u Magisch Maastricht? Bekijk onze acties en producten om slim naar de stad te reizen. Lees meer
 4. Expo LICHT

  Een van de highlights van Magisch Maastricht! Laat je verrassen door allerlei historische en hedendaagse objecten en installaties rondom het thema ‘LICHT’. Lees meer
 5. 25 jan - 8 feb 2015: Maastricht aan Tafel

  2 weken lang serveren diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens weer een 3-gangen menu voor € 25,25 p.p. Lees meer
 6. Win een GoPro HERO4 camera t.w.v. € 379,-!

  Loop de Magische Lichtroute en deel je mooiste foto via Instagram! kies hierbij de locatie Magisch Maastricht Lichtroute en voeg #MagischMaastrichtLichtroute toe. Lees meer

André Rieu 2015: tickets & arrangementen

rieu2015nlnieuw

Maastricht van dag tot dag

 1. Discovery Experience Maastricht

  18-10-2014 tot 10-05-2015 Festi-Village meer…

  Discovery Center Continium, hét wetenschap- en techniekmuseum van Nederland, presenteert de Continium Discovery Experience voor de hele familie, bij jou in de buurt.

  Vanaf dit najaar is het Continium in Kerkrade druk aan het verbouwen en alleen nog maar te bezoeken voor het onderwijs. Dit betekent echter niet dat je ons niet zelf kunt ervaren! Vanaf oktober 2014 trekken we namelijk de regio in en ben je van harte welkom op de Continium Discovery Experience in Aken, Maastricht, Sittard en Venlo.

  De Continium Discovery Experience Maastricht zit boordevol wetenschappelijk ontdekplezier! Beleef een zinnenprikkelende expositie waarin je ontdekt hoe je brein en zintuigen samenwerken om jou zo goed mogelijk van de wereld te laten genieten.

  Volg het zenuwstelsel tot aan ’t hoofdkwartier, het controlecentrum waar het allemaal gebeurt : het BREIN! In de Continium Discovery Experience stap je ’s werelds grootste brein binnen en vliegen de zenuwprikkels om je oren. Voel je weg door de aardedonkere gang, ruik hoe je neus aardbeiengeur “mengt”, beleef geluid heel intens, laat je zicht bedotten, je evenwichtsorgaan “klotsen” en nog véél meer! Doe mee met spetterende science shows en maak je eigen uitvinding in het science lab.

  Open op woensdag van 13.00 - 17.00 uur. Op zaterdag en zondag en in schoolvakanties open van 11.00 - 17.00 uur.

   

  bekijk op uitburo.nl minder…
 2. Pop up store: Safe Market

  13-11-2014 tot 10-01-2015 Winkelcentrum Entre Deux meer…

  Pop-up store met ecologische, organische, natuurvriendelijke en gerecyclede producten. Tevens ontmoetingsplek met workshops, presentaties, live performances en proeverijen.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 3. 't Glaze Benefiethoes

  20-12-2014 Markt / Café 't Haantje meer…

  Samen met met Falcon Radio 94.3 FM worden er 5 dagen lang 12 uur per dag van 10.00 tot 22.00 uur live uitgezonden vanuit een glazenbenefiethuis op de Markt bij café ‘t Haantje. 'Ederein moot mèt Keersemes fetsoundelek kinne ete!’ Dat is de reden waarom de stichting ’t Glaze Benefiet Hoes Mestreech samen met Falcon Radio 94.3 FM live uitzendingen verzorgen in het ‘Glaze Benefiet Hoes Mestreech’ bij cafe ‘t Haantje op de Markt in Maastricht. Tegen een vergoeding kan een plaatje aangevraagd worden of kan er een ‘Mestreech does’ gedoneerd worden à € 30,00 per stuk.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 4. Kerst Chocolade Tapas

  20-12-2014 Benoit Nihant meer…

  Proef en ervaar een bijzondere selectie van in eigen atelier gemaakte chocolade o.a. célestes, truffels en bonbons.

  bekijk op uitburo.nl minder…
 5. Vocal Group Celebrations

  20-12-2014 Boekhandel Dominicanen Maastricht meer…

  Vocal Group Celebrations is ontstaan in oktober 2005 als gelegenheidskoor. Het repertoire van Celebrations is uitgebreid. Het bevat zowel filmmuziek, musicalnummers, klassieke muziek en wereldliederen. Ook is er een (kleiner) geestelijk repertoire en een kerstrepertoire.

  mcf14

  bekijk op uitburo.nl minder…
 1. De agenda van Maastricht in 2015

  Een overzicht van de highlights, tradities en speciale events in Maastricht in 2015 Lees meer
 2. UITmail

  Klik hier om je direct aan te melden voor de uitmail van het Maastrichts UITburo en blijf op de hoogte van alles dat er in Maastricht speelt op cultureel gebied! Lees meer

Wintercircus Maastricht

Een Rad des Doods, luchtacrobaten, clowns en een menselijke kanonskogel. Van 20 december t/m 3 januari vindt de eerste editie van Wintercircus Maastricht plaats in het MECC. Een grote familieshow die uitsluitend top acts bevat uit alle delen van de wereld.

 

De regie is in handen van de Franse circuskoning Joseph Bouglione: "De show is meer dan spraakmakend. Er komen unieke artiesten naar Limburg".

 

www.wintercircusmaastricht.nl

 

Tickets bestellen voor de voorstellingen? Klik op het tijdstip en boek direct online!

12.00 uur op verschillende data

15.00 uur op verschillende data

16.00 uur op verschillende data

UP