Maastricht aan Tafel

16 t/m 31 januari 2016
7 t/m 21 augustus 2016

Inmiddels een ware traditie, zowel in de winter als in de zomer: Maastricht aan Tafel! En dat betekent smullen geblazen, want 2 weken lang serveren diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens dan een 3-gangen menu voor € 25,55 p.p.

Maar dat is nog niet alles! Schuif bij een aantal typische Maastrichtse cafés ‘aan de bar’ en geniet voor € 5,55 p.p. van een borrel & bite!

 

 

 

www.maastrichtaantafel.nl www.maastrichtaandebar.nl

restaurant beaumont
Vogelstruys

Preuvenemint

25 t/m 28 augustus 2016

 

Het Preuvenemint is hét zomerse, culinaire hoogtepunt op de gastronomische kalender van Maastricht. Van donderdag 25 t/m zondag 28 augustus 2016 wordt het Vrijthof voor de 35e keer omgebouwd tot het grootste openluchtrestaurant van Nederland. Kom ook ‘preuve’ (proeven) en laat je verrassen door uiteenlopende traktaties; van een broodje bal tot een exclusieve sterren-amuse, aangevuld met een rijk glas wijn of Limburgs speciaalbiertje. Zowel culinair als muzikaal belooft het weer een feest te worden.

 

 

www.preuvenemint.nl

27 t/m 30 augustus : Preuvenemint

La saison culinaire & Chateau Maestricht

Oktober 2016

Chateau Maestricht: 28 - 30 okt 2016

In oktober presenteert de gastronomische hoofdstad Maastricht en de Euregio een bijzondere culinaire agenda, smaakvol gevuld met diverse proeverijen, workshops, speciale wijnspijs diners, rondleidingen en meer. Het hoogtepunt is het unieke wijn & food event Château Maestricht waarbij op diverse locaties Maastricht 3 dagen lang, omgetoverd wordt tot een gastronomisch proefparadijs waar je kan genieten van lokale wijnjuweeltjes, Euregionale streekproducten, Limburgse gerechten, demo’s van topkoks en meer.
 

www.lasaisonculinaire.nl
 

30 okt t/m 1 nov: Chateau Maestricht
UP