Maastricht aan Tafel

8 t/m 22 januari 2017
6 t/m 20 augustus 2017

Inmiddels een ware traditie, zowel in de winter als in de zomer: Maastricht aan Tafel! En dat betekent smullen geblazen, want 2 weken lang serveren diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens dan een 3-gangen menu voor € 25,55 p.p.

Maar dat is nog niet alles! Schuif bij een aantal typische Maastrichtse cafés ‘aan de bar’ en geniet voor € 5,55 p.p. van een borrel & bite!

 

 

 

www.maastrichtaantafel.nl www.maastrichtaandebar.nl

restaurant beaumont
Vogelstruys

Preuvenemint

24 t/m 27 augustus 2017

 

Het Preuvenemint is hét zomerse, culinaire hoogtepunt op de gastronomische kalender van Maastricht. Van donderdag 25 t/m zondag 28 augustus 2016 wordt het Vrijthof voor de 35e keer omgebouwd tot het grootste openluchtrestaurant van Nederland. Kom ook ‘preuve’ (proeven) en laat je verrassen door uiteenlopende traktaties; van een broodje bal tot een exclusieve sterren-amuse, aangevuld met een rijk glas wijn of Limburgs speciaalbiertje. Zowel culinair als muzikaal belooft het weer een feest te worden.

 

 

www.preuvenemint.nl

27 t/m 30 augustus : Preuvenemint

La Saison Culinaire

september / oktober / november

Ontdek in het herfstseizoen de vele smaken van Maastricht & de Euregio! Vanaf half augustus wordt wederom een bijzondere culinaire agenda online geserveerd, rijkelijk gevuld en op smaak gebracht met o.a. diverse proeverijen, culinaire workshops, unieke culinaire events, speciale wijn-spijs vertier, rondleidingen en nog veel meer! 

 

www.lasaisonculinaire.nl
 

30 okt t/m 1 nov: Chateau Maestricht
UP