Welkom in Maastricht!

Maastricht is de meest Europese stad van Nederland. Dat voel je, dat zie je en dat proef je! Het is een plek met een eigen, authentieke energie en dynamiek. De huidige mix van culturen, talen en smaken maakt dat de stad barst van creativiteit, ondernemers en (smaak-)makers. Kortom, Maastricht is een stad met vele gezichten die zich verenigen in één gezicht, dat je vriendelijk en uitnodigend toelacht. Bovenal willen wij als stad dat je je welkom voelt in Maastricht! De stad die gevormd wordt door alle mensen die elke dag* weer op persoonlijke wijze voor je klaar staan in hun winkel, museum, onderneming, hotel, restaurant of café. Samen werken we aan een gastvrij Maastricht waarbij toegankelijkheid, veiligheid, authenticiteit en gemoedelijkheid worden afgewisseld met energieke creativiteit, bedrijvigheid en vernieuwing.
We wensen je een verrassend en fijn verblijf!


* Maastricht is 7 dagen per week geopend. M.u.v. enkele feestdagen, kijk voor een actueel overzicht
op altijdmaastricht.nl

Meer over Maastricht

Meer informatie over Maastricht?

 

Kijk op:
www.vvvmaastricht.nl
www.maastricht.nl

Gastvrijheid in Bedrijf

  1. Om de horeca, retail en overheid te ondersteunen in de verdere optimalisatie van het uitdragen van gastheerschap, heeft Gastvrij Maastricht met een team van professionals een training/cursusaanbod ontwikkeld. Lees meer

Zomer in Maastricht

Ontmoet onze Hospitality Guides!

  1. Locaties & tijden Hospitality Guides

    Laat je verwelkomen door onze Hospitality Guides die jou graag informeren over alles wat er in Maastricht te doen is! Lees meer

Maastricht in kaart

 

 

Ontdek de diverse wijken, highlights, wifi hotspots en parkeermogelijkheden in Maastricht!

Klik hier voor de volledige plattegrond

Folder Gastvrij Maastricht

Download hier de complete folder van Gastvrij Maastricht inclusief plattegrond met aanvullende informatie over bereikbaarheid en veiligheid!

Contact

Tips of tops?

Gastvrijheid is een belangrijke waarde van
Maastricht. Iets waar we met z’n allen continu
de aandacht en focus op willen houden, zodat
iedereen die de stad bezoekt, hier woont, studeert of werkt zich oprecht welkom voelt. Heb je tips of wil je iets met ons delen, mail dan naar welkom@vvvmaastricht.nl.

 

Of neem contact op met:

Centrummanagement Maastricht
Conchi Pizzuto
conchipizzuto@cmmaastricht.nl

 

VVV Maastricht
Martje Gulikers
martje@maastricht-marketing.nl

Bereikbaarheid

Maastricht Bereikbaar helpt je op weg
Op deze kaart vind je de aanwezige parkeergarages in het centrum. Maastricht werkt met een ‘ringenstructuur’: van het meest centrale punt (Vrijthof) in het centrum richting de buitenrand worden de parkeertarieven steeds goedkoper. Buiten het centrum ligt het Park+Ride terrein Maastricht Noord (P+R Maastricht Noord) waar je gratis kunt parkeren en goedkoop naar hartje stad kunt reizen met het OV. Kijk voor alle informatie op www.maastrichtbereikbaar.nl/auto/parkeren.

Slimme kaart

Maastricht is goed bereikbaar per fiets, openbaar
vervoer en auto. Kom je (weer) naar de stad, kijk
vooraf op onderstaande 'Slimme kaart'. Hier vind je in één oogopslag de actuele verkeerssituatie, alle (geplande) wegwerkzaamheden en alle mogelijkheden wat betreft betaald parkeren.

Maastricht Awards 2015 compilatie

Maastricht Awards 2016

In Maastricht wordt excellent ondernemerschap beloond. Op 21 november 2016 vallen tijdens de Maastricht Awards wederom de beste ondernemers in de prijzen. Ook vanuit Gastvrij Maastricht willen we dit jaar weer onderscheidende gastvrijheid belonen middels de Gastvrij Maastricht award. Daarnaast worden er awards uitgereikt aan winnaars die zich onderscheiden als starter, als bedenker, vormgever of producent van producten, diensten of bedrijfsconcepten uit Maastricht, met slimme bereikbaarheid of met inclusief werkgeverschap.

Ben jij of ken jij de ondernemer, groot of klein, die een podiumplek verdient? Kom dan in actie! Aanmelden kan tot 1 oktober.

www.maastrichtawards.nl

Gastvrij Maastricht op RTV Maastricht (2014)

UP