Pascale-Renee Cohen, Voorzitter Les Tables, Eigenaar Bussines A La Carte/Kookstudio A La Carte

 

“Maastricht is een Bourgondische stad waar mensen genieten van lekker eten en drinken en Limburgse Gastvrijheid. Gastvrijheid gaat verder dan de beleving in de horeca. Ik geloof dat elke gast recht heeft op een gastvrije ontmoeting op elk moment in de stad. Van het station tot de taxistandplaats. Maastricht Gastvrij, dat doen we samen.”

John Aarts, Wethouder voor Financien, Economie, Personeel en Organisatie

 

"De mate van gastvrijheid van een stad bepaalt mede of mensen er willen wonen, werken en recreëren. Maastricht is van oudsher een gastvrije stad, waar de kwaliteit van leven hoog is. Nu de wereld om ons heen verandert, we steeds meer buitenlandse bezoekers, expats en studenten ontvangen en hogere eisen worden gesteld aan hospitality, is het zaak te blijven investeren in de gastvrijheid van onze stad. We steunen dit pilotproject dan ook graag. Samen kunnen we er voor zorgen dat gastvrijheid, nog meer dan nu, een unique selling point wordt van Maastricht" 

Rozien Beaujean, hotel Beaumont

 

“Bevordering van gastvrijheidsbeleving in Maastricht voor ons als horeca - ondernemers is; Ons zelf iedere dag beseffen dat gastvrijheidsbeleving de essentie is van ons bestaan! Het kost niks meer om gastvrij te zijn, het maakt ons vak zoveel leuker en je wordt er blij van. Ga er niet vanuit dat dit vanzelfsprekend aanwezig is, we moeten blijven (op) voeden. Persoonlijk vind ik dat dit hoort bij normen en waarden, overigens is het heel aanstekelijk, zo is het in ieder geval bij Harry’s en Beaumont. Gastvrijheid is FUN. Gastvrijheidsbeleving bevordering voor de stad: In Maastricht ondernemers stimuleren! Dat wil zeggen niet betuttelen, en verhinderen maar als katalysator op de achtergrond fungeren. Het zit ‘m in het woord gastVRIJheid. Vrij!"

  1. Gastvrij Maastricht

    Ga terug naar de Gastvrij Maastricht pagina Lees meer
  2. Deel uw mening!

    Hoe ervaart u Maastricht? Laat het ons weten, en maak kans op een VVV Cadeaubon ter waarde van € 50,-. Vul nu de vragenlijst in! Lees meer
  3. Free Wifi Vrijthof

    Vanaf 25 februari kunnen bezoekers van het Vrijthof gebruik maken van gratis wifi! Lees meer
UP