GRATIS | SPECIALE PRIJS

Op vertoon van de BBB/Folie Culinaire bezoekers- of exposantenbadge krijg je deze aanbiedingen gratis of met korting tijdens de beursdagen.

GRATIS portie Zoersajs (Zuurvlees) bij grote zelf gemaakte friet + mayonaise

Tuutsje vaan Teunsje – Lek vinger, Lek doum!

Bezoekers van de BBB/ Folie Culinaire worden bij Tuutsje vaan Teunsje op een eigenwijze ambachtelijke manier getrakteerd op een gratis portie Zoersajs (Zuurvlees) bij besteding van een grote zelf gemaakte friet met huisgemaakte mayonaise. Gegarandeerd een overheerlijk beginnetje of afsluiter voor een bezoekje aan Maastricht!
www.tuutsje.nl

Glas Apostelhoeve wijn à € 2,50

Thiessen Wijnkoopers

Proeven bij Thiessen Wijnkoopers is een hele ervaring. Geniet hier tijdens de beursdagen van een overheerlijk glas Apostelhoeve wijn à € 2,50 per glas. www.thiessen.nl

4 * koffiemelanges voor € 15,-

Maison Blanche Dael - Wolfstraat

Koffiebranderij Blanche Dael is aanwezig op de BBB, maar bezoek ook hun winkel in de Wolfstraat 28 in Maastricht. In deze minibranderij kun je 4 pakketjes à 250 gr. versgebrande Blanche Dael koffiemelanges kopen voor de speciale prijs van € 15,-.
www.blanchedael.nl

GRATIS één glas wijn bij borrelplankje naar keuze

Café Forum

Bezoekers en deelnemers van de BBB/Folie Culinaire genieten bij Café Forum tijdens de beursdagen van één gratis glas huiswijn bij bestelling van een van de smaakvolle borrelplankjes. 

www.cafeforum.eu

2 glazen Cremant Blanc de Blanc & 6 Zeeuwse Creuse à € 15,-

Bouchon D'en Façe

Het team van restaurant Bouchon D'en Façe verwelkomt u graag met 2 glazen Cremant Blanc de Blanc en een 6 Zeeuwse Creuse voor een totaalprijs van €15,-.
www.bouchondenface.nl

2 Balón 43 met nacho's

Café Lure

Geniet op vertoon van de BBB/Folie Culinaire badge bij Café Lure van 2 Balón 43 met nacho's voor een totaalprijs van
€ 11,-
www.cafelure.nl

2 glazen wijn incl. Limburgse lekkernijnen voor € 8,-

Wijnbar Via Mucca

Wijnbar Via Mucca serveert speciaal voor de bezoekers en deelnemers van BBB/Folie Culinaire 2 glazen Limburgse wijn incl. begeleidende Limburgse hapjes voor een totaalprijs van
€ 8,-. 
www.viamucca.nl

Borrel & Bite voor € 5,25 p.p.

In de Karkol

Gelegen in het hart van het mooie Stokstraatkwartier! Met uitgeroepen tot meest gastvrij horecabedrijf van Nederland (2011). Geniet hier van het speciale 'Borrel & Bite' aanbod voor € 5,25 p.p.

www.indekarkol.nl

10% korting

Adriaan de Smaakmaker

Hier vind je zelfgemaakte mosterd, jam, chutney, dressings, azijnen, mayonaises en diverse streekproducten zoals wijn en stroop. Proeven kan altijd, maar daarnaast ontvang je als BBB/Folie Culinaire bezoeker ook nog eens 10% korting!
www.adriaandesmaakmaker.nl

Voor de vroege vogels: GRATIS koffie & thee bij ontbijt

Coffeelovers Céramique

’s Avonds een vent/vrouw, ’s ochtends dan ook! Kom lekker ontbijten bij Coffeelovers Céramique. Wie tussen 8:00 en 10:00 uur komt ontbijten, drinkt onbeperkt koffie en thee en mag er ook nog een meenemen voor onderweg.
www.coffeelovers.nl

UP