ACTIVITEITEN

Onderstaand een overzicht van de diverse speciale activiteiten die plaatsvinden in Maastricht tijdens de beursdagen van BBB/Folie Culinaire.

Nachtafterparty & gratis smaakvolle shots

Dancing Club Allebonheur

Tot in de late uurtjes op pad in Maastricht? Bij Dancing Club Allebonheur is er elke avond een Nachtafterparty van 24.00 tot 06.00 uur mét gratis shots in diverse smaken!
www.alla.nl

BBB Tasting Tour

10 t/m 12 oktober

Een exclusieve beleving in de culinaire binnenstad van Maastricht. Ga op smaakreis en ontdek de binnenstad van Maastricht als een rasechte Bourgondiër. Maak kennis met de rijke historie, het culinaire vakmanschap en de passie voor beleving! Je wordt meegenomen naar een viertal culinaire locaties afgewisseld met een rondleiding door het stadscentrum. 


> Start locatie: Plein 1992 | €59,95 p.p. viergangenmenu | optioneel: €29,95 p.p. wijnarrangement | Reserveer hier je ticket

12 okt: Smaakstof

Café de Pieter

Op woensdagavond 12 oktober kun je vanaf 21.30 uur bij Café de Pieter niet alleen genieten van een heerlijk drankje, maar is onder de noemer 'Smaakstof' een open mic podium! Geniet van het aanwezige muzikale talent of speel zelf misschien mee op gitaar, drum of anders….
Meer informatie >>

eddscafe

Volop extra (live)-entertainment

Café van Bommel

Bij Café van Bommel is het tijdens de BBB/ Folie Culinaire eigenlijk altijd een feest, maar er wordt ook voor genoeg extra (live)-entertainment gezorgd.
www.cafevanbommel.nl

Jekerkwartier: Route du Vin

zo 9 & wo 12 okt: 16:00-19:00u

Ontdek middels een unieke uitgestippelde wijnroute het Jekerkwartier in Maastricht. Geniet aan de hand van de wijnroute-rittenkaart bij vijf toonaangevende en sfeervolle locaties van een glas wijn met een passend hapje. De wijnen zijn speciaal geselecteerd door Wine Supply (powered by Vojacek). De rittenkaart is bij VVV Maastricht, Wine Supply (powered by Vojacek - Tongerseweg 15) en Café Forum verkrijgbaar. 

 

> Taverna la Vaca, Via Mucca Wijnbar, Café de Belsj, Café Forum, Café De Pieter, Stadscafé Lure | wo t/m zo van 16.00 – 19.00 uur | de rittenkaart kost € 25,- p.p. en je ontvangt verschillend per locatie 1 glas wijn & bijpassend hapje

10 oktober: Jazz Night

Café Forum

Geniet op maandag 10 oktober bij Café Forum van live jazz onder leiding van Coen van Dam vanaf 22.00 uur.
www.cafeforum.eu

cafe-forum

11 oktober: Quiz Night

EDD's Café & John Mullins Irish Pub

Enig vertier in de avond? Breng dan een bezoek aan EDD's Café of John Mullens Irish Pub op dinsdag 11 oktober om 20.00 uur en doe mee aan de Pub Quiz. Inschrijven aan de bar.
www.edds-cafe.nl & www.johnmullins.nl

wijnranken

Mestreechter Brandslang: Routes de la Bière

Reguliere openingstijden

De Mestreechter Brandslang presenteert tijdens La Saison Culinaire een drietal Routes de la Bière in Maastricht! Geniet aan de hand van deze speciale bierroute-rittenkaart niet alleen van de stad Maastricht, maar ook van het bier waar ‘Limburg trots op is’. Het glas wordt tijdens één van de routes bij 5 bijzondere cafés gevuld met een Brand speciaalbier naar keuze én bijpassende bite!​

> Locaties zie mestreechterbrandslang.nl | reguliere openingstijden, LET OP SLUITINGSDAGEN! | de rittenkaart kost € 25,- p.p. en je ontvangt per locatie 1 glas bier & bijpassend hapje (verschillend per locatie) 

11 oktober: TAPIJNTUNES

Tapijn Brasserie

Geniet op dinsdag 11 oktober vanaf 21:30 uur bij Tapijn Brasserie van live muziek, open mic, tijden de TapijnTunes - Sounds of the Artist. Borrelen kan tot 24.00 uur én er is zelfs een speciale cocktail kaart met o.a. smaakvolle biercocktails.

www.tapijn.nl

9 & 12 oktober: Wienkontor Live Jazz

Wienkontor - R55

Deze sfeervolle mergelkelder op Rechtstraat 55 bruist op zondag vanaf 16.30 uur en op woensdag vanaf 20:30 uur met live jazz (gratis toegankelijk). Geniet daarnaast van diverse huiswijnen alsook bijzondere topwijnen, middels het 'wine-by-the-glass'-concept.
www.wienkontor.nl

UP