activiteiten-zuid-limburg-klein

Zóveel lekkers in Zuid-Limburg

Doorlopend | Zuid-Limburg

Denk jij bij Zuid-Limburg al snel aan vlaai, asperges en zuurvlees? Wist je dat er nog veel meer verfijnde ingrediënten, mooie producten en typische streekgerechten zijn die deze regio op smaak maken? Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooie wijnen van de wijngaarden in het Heuvelland, het fruit van fruittelers in Margraten en omstreken. Het Livar kloostervarken dat met liefde wordt verzorgd, smeuïge kazen of een heerlijk zelf gebrouwen biertje uit een van de grote of kleine brouwerijen. VVV Zuid-Limburg heeft al het lekkers voor je op een rijtje gezet!

Meer informatie >>

Weekmarkt Vaals

Elke dinsdag

Lekker fruit, verse groente, heerlijke vis, kleding, muziek, er is voor iedereen iets te vinden. En goedkoop! Vroege vogels kunnen vanaf 07:00 terecht. De markt duurt tot ca. 13.00 uur.

> Vaals | shoppeninvaals.nl

culinaire-evenementen-zuid-limburg-klein

Workshop Vlaai bakken

Ervaar het plezier van het zelf maken van je eigen spelt-vlaaideeg tijdens deze workshop vlaai bakken. Keuze uit het bakken van appel- of kersenvlaai + eventueel kruisbessenvlaai.

bakster.nl

20160721-buttonslsc-klein-nieuws-zuidlimburg

80+ activiteiten tijdens La Saison Culinaire

Van begin september tot en met begin november zijn er in beide Limburgen weer tal van culinaire evenementen zijn die zo kenmerkend zijn voor het seizoen van de oogst en de slacht. Van de druiven voor de mooie Limburgse wijnen tot en met het wild voor de heerlijkste patés en stoofpotjes. Onder het merk La Saison Culinaire wordt alles gebundeld wat onze Limburgse gastronomie zo kenmerkend maakt: de liefde voor de eigen streekproducten en -gerechten en de passie van hen die al dit lekkers maken.

Lees hier het hele artikel >>


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UP