80+ activiteiten tijdens La Saison Culinaire

Van begin september tot en met begin november zijn er in beide Limburgen weer tal van culinaire evenementen zijn die zo kenmerkend zijn voor het seizoen van de oogst en de slacht. Van de druiven voor de mooie Limburgse wijnen tot en met het wild voor de heerlijkste patés en stoofpotjes. Onder het merk La Saison Culinaire wordt alles gebundeld wat onze Limburgse gastronomie zo kenmerkend maakt: de liefde voor de eigen streekproducten en -gerechten en de passie van hen die al dit lekkers maken. 

Lees het hele artikel hier >>

Agenda La Saison Culinaire

Een greep uit de evenementen en activiteitenlijst van La Saison Culinaire. 

 

Lees het hele artikel hier >>

Jo Cortenraedt rapporteert in Limbourgeois over het goede leven in Limburg. Hij bezoekt de vereniging van wijnboeren in Noorbeek.

De Confrèrie des Chevaliers du Vin Limbourgeois is niet meer.

De Confrèrie des Chevaliers du Vin Limbourgeois is niet meer. De ‘Limburgse wijnboeren’ is de nieuwe naam. Doel is om de kwaliteit van de Limburgse wijnen te verhogen en het contact met de liefhebbers van deze wijnen te intensiveren. „De liefde van bodem tot glas willen we delen met onze klanten.”

Lees het hele artikel hier >>

Proef het Landschap

Mobiele sap-pers en Oogstfeest 2016 in Eijsden-Margraten. 

 

Lees het hele artikel hier >>

UP