Geniet bij typische Maastrichtse cafés van een borrel & bite voor € 11,55 voor 2 personen!

Zomereditie: 6 t/m 20 augustus 2017

BORRELEN VOOR HET GOEDE DOEL

Gelijktijdig met de restaurantweek Maastricht aan Tafel kun je ook bij diverse Maastrichtse cafés en wijnbars voor € 11,55 voor 2 personen genieten van een Maastrichtse ‘Borrel & Bite’.

Tijdens de ‘Maastricht aan Tafel’ periode is er een selectie van een aantal cafés waar je voor een totaalprijs van € 11,55 voor 2 personen een aperitiefje/drankje en kleine tapas kunt bestellen. Perfect als opwarmertje voor het Maastricht aan Tafel diner of als uitgebreide wijn & spijs proeverij door de stad.

Santé!

CONTACT

Maastricht aan Tafel en Maastricht aan de Bar zijn initiatieven van Maastricht Culinair, Les Tables, Stichting Stille Armen Maastricht en Maastricht Marketing.

Vragen?
Management Maastricht aan Tafel / Maastricht aan de Bar:
secretariaat@maastrichtculinair.com

Maastricht aan de Bar

GOED BORRELEN, GOED DOEN!

Daarom € 11,55!

Een vreemd bedrag? Dat komt doordat Maastricht zich tijdens Maastricht aan de Bar niet alleen inzet voor gastronomie en gastvrijheid. Ook 'goed doen' komt aan de orde. De restaurants, cafés en gasten leveren met elk menu en borrel & bite concept een bijdrage van 55 eurocent aan het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen Maastricht

55 eurocent lijkt misschien weinig, maar 'small change, big difference' en bewustwording bij de consument zijn én blijven het motto van Maastricht aan Tafel.