Geniet bij typische Maastrichtse cafés van een borrel & bite voor € 5,55 p.p.!

Wintereditie: 8 t/m 22 januari 2017
Zomereditie: 6 t/m 20 augustus 2017

BORRELEN VOOR HET GOEDE DOEL

Gelijktijdig met de restaurantweek Maastricht aan Tafel kun je ook bij 10 Maastrichtse cafés en wijnbars voor € 5,55 p.p. genieten van een Maastrichtse ‘Borrel & Bite’.

Tijdens de ‘Maastricht aan Tafel’ periode is er een selectie van een aantal cafés waar je tot 18.00 uur voor een totaalprijs van € 5,55 per persoon een aperitiefje/drankje en kleine tapas kan bestellen.
Perfect als opwarmertje voor het Maastricht aan Tafel diner of als uitgebreide wijn & spijs proeverij door de stad.

Santé!

CONTACT

Maastricht aan Tafel is een initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables, Centrummanagement Maastricht en VVV/Maastricht Marketing.

Vragen?
VVV/Maastricht Marketing: Emmelyn Gijzen
emmelyn@maastricht-marketing.nl
T: +31(0)43 3280830

Maastricht aan de Bar

GOED BORRELEN, GOED DOEN!

Daarom € 5,55!


Een vreemd bedrag? Dat komt doordat Maastricht zich tijdens Maastricht aan de Bar niet alleen inzet voor gastronomie en gastvrijheid. Ook 'goed doen' komt aan de orde. De restaurants, cafés en gasten leveren met elk menu en borrel & bite concept een bijdrage van 55 eurocent aan het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen Maastricht

55 eurocent lijkt misschien weinig, maar 'small change, big difference' en bewustwording bij de consument zijn én blijven het motto van Maastricht aan Tafel. 

MEER DAN EEN RESTAURANTWEEK

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook nog diverse andere smaakvolle activiteiten plaats. Ontdek tijdens de Maastricht aan Tafel stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft en maak bij Thiessen Wijnkoopers kennis met de beste wijnen tijdens de rondleiding en proeverij in de wijnkelders.

Kijk hier voor alle smaakvolle activiteiten

UP