Schuif aan de bar bij....

Hier vind je een overzicht van de deelnemende cafés en wijnbars van de afgelopen editie. Deze cafés serveren voor € 11,55 voor 2 personen een Maastrichtse 'Borrel & Bite' . Élk Maastricht aan de Bar borrel & bite levert ook een symbolische bijdrage van 55 eurocent op voor het goede doel Stichting Stille Armen.

Vanaf begin januari vind je hier een up-to-date overzicht.

Basilica Maastricht

Dé plek waar je als bierliefhebber je hart kunt ophalen met 11 bieren op de tap en meer dan 50 bieren uit fles. Onze biersommeliers vragen je de oren van het hoofd vooraleer ze je adviseren. Krijg je honger, dan blijf je lekker eten. En in het weekend kun je tot in de late uurtjes dansen op de tonen van bekende DJ’s.

Vrijthof 15a / www.basilicamaastricht.nl

Restaurant | Bar Derlon

Onze Lieve Vrouweplein 6 / www.derlon.com 

In den Ouden Vogelstruys

Een van de oudste café's in Maastricht. Een hoeskamer waar gezelligheid, gastvrijheid en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Het hoeskamer-gevoel wordt mede versterkt door de heerlijke huisgemaakte soepen, zoals zoermoossop, sop vaan Sint Pieter en kelleversop; de gezellige muziek en de gastvrije instelling.

Vrijthof 15 / www.vogelstruys.nl

Café Forum

Vanaf 10.00 uur ‘s morgens tot laat in de avond kun je binnen of buiten op hun sfeervolle terras genieten van een heerlijk speciaalbiertje, diverse koffiesoorten of een voortreffelijk glas wijn. Het ongedwongen en sfeervolle karakter van Café Forum biedt plaats aan jong en oud met veel aandacht voor kwalitatief goede live muziek!

Sint Pieterstraat 4 / www.cafeforum.eu

Winebar Rouge & Blanc

In het koor van de voormalige kerk is op een unieke wijze een wijnbar met een bovengrondse wijnkelder gerealiseerd. Vele flessen liggen te rusten in de schitterende glazen wijnkelder. De rode banken nodigen je meer dan uit om even te gaan zitten voor een goed glas wijn in deze hemelse omgeving.

Kruisherengang 19-23 / www.chateauhotels.nl

Café Nouveau

Kaas en méér bij Café Nouveau. Voel je welkom, en kom eens proeven! 

Koestraat 14-16 / www.cafenouveau.nl

En daarna... aan tafel!

  1. Maastricht aan Tafel

    Geniet na een aperitiefje nog verder van gastronomisch Maastricht! Lees meer
UP