Geniet in Maastricht van 3 t/m 17 augustus bij meer dan 20 restaurants van een  3-gangenmenu voor slechts € 25,25!

Foodies, lekkerbekken en fijnproevers opgelet!

3-17 augustus 2014

Inmiddels een ware traditie, de restaurantweek Maastricht aan Tafel! En dat betekent smullen geblazen, want 2 weken lang serveren meer dan 20 Maastrichtse restaurants met diverse keukens weer een 3-gangen menu voor € 25,25 p.p.

Jij schuift toch ook aan?

Overzicht deelnemende restaurants >>

Folder Maastricht aan Tafel & Bar

1. Download hier de folder van Maastricht aan Tafel en aan de Bar! Lees meer

We vieren feest!

Maastricht aan Tafel bestaat deze zomer 5 jaar! En het zusje Maastricht aan de Bar vindt voor de 5e keer plaats. Reden genoeg dus om te trakteren! Schrijf je hier in en maak kans op een van de smaakvolle prijzen!

maastrichtaantafel_campagnebeeld

Vreemd bedrag?

Daarom € 25,25!

Dat komt door de bijdrage van 25 eurocent aan het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen Maastricht, die sinds 1932 al o.a. stille armen in de regio Maastricht fijne kerstdagen wil bezorgen door ondersteuning in materiële zin in de vorm van bijvoorbeeld een kerstpakket.

25 eurocent lijkt misschien weinig, maar 'small change, big difference' en bewustwording bij de consument zijn én blijven het motto van Maastricht aan Tafel. Aan het eind van elk jaar hoopt de organisatie hiermee een mooie bijdrage van ongeveer € 2.000,- aan de stichting te kunnen leveren.

Contact

Maastricht aan Tafel is een bijzonder initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables en VVV Maastricht.

Vragen?
VVV Maastricht: Janne Baetsen