Geniet van 2 augustus t/m 16 augustus 2015 bij diverse restaurants in Maastricht van een  3-gangenmenu voor slechts € 25,25!

Foodies, lekkerbekken en fijnproevers opgelet!

2 augustus t/m 16 augustus 2015

 

Inmiddels een ware traditie, de restaurantweek Maastricht aan Tafel! En dat betekent smullen geblazen, want 2 weken lang serveren diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens weer een 3-gangen menu voor € 25,25 p.p. Jij schuift toch ook aan!?

Deelnemende restaurants>>  

Contact

Maastricht aan Tafel is een initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables en VVV Maastricht.

Vragen?
VVV Maastricht: Janne Baetsen
Janne.baetsen@vvvmaastricht.nl
T: +31(0)43 3280831

  1. Folder

    Download hier de folder van Maastricht aan Tafel en aan de Bar! Lees meer
  2. Deelnemende restaurants

    Meer dan 20 restaurants in Maastricht serveren een 3-gangenmenu voor € 25,25 Lees meer

Meer dan een restaurantweek!

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook nog diverse andere smaakvolle activiteiten plaats. Ontdek tijdens de Maastricht aan Tafel stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft. Leer daarnaast bij de Bisschopsmolen de fijne kneepje van het bakkersvak tijdens de workshops vlaaien bakken en maak bij Thiessen Wijnkoopers kennis met de beste wijnen tijdens de rondleiding en proeverij in de wijnkelders.

Meer info >>

maastrichtaantafel_campagnebeeld

Vreemd bedrag?

Daarom € 25,25!


Dat komt door de bijdrage van 25 eurocent aan het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen Maastricht, die sinds 1932 al o.a. stille armen in de regio Maastricht fijne kerstdagen wil bezorgen door ondersteuning in materiële zin in de vorm van bijvoorbeeld een kerstpakket.


25 eurocent lijkt misschien weinig, maar 'small change, big difference' en bewustwording bij de consument zijn én blijven het motto van Maastricht aan Tafel. Aan het eind van elk jaar hoopt de organisatie hiermee een mooie bijdrage van ongeveer € 2.000,- aan de stichting te kunnen leveren.

UP