Geniet van 17 t/m 31 januari 2016 bij diverse restaurants in Maastricht van een  3-gangenmenu voor slechts € 25,25!

Foodies, lekkerbekken en fijnproevers opgelet!

17 t/m 31 januari 2016

 

Inmiddels een ware traditie, de restaurantweek Maastricht aan Tafel! En dat betekent smullen geblazen, want 2 weken lang serveren diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens weer een 3-gangen menu voor € 25,25 p.p. Jij schuift toch ook aan!?
 

Een overzicht van deelnemende restaurants zal zo spoedig mogelijk verschijnen. 

Meer dan een restaurantweek!

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook nog diverse andere smaakvolle activiteiten plaats. Ontdek tijdens de Maastricht aan Tafel stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft. Leer daarnaast bij de Bisschopsmolen de fijne kneepje van het bakkersvak tijdens de workshops vlaaien bakken en maak bij Thiessen Wijnkoopers kennis met de beste wijnen tijdens de rondleiding en proeverij in de wijnkelders.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Contact

Maastricht aan Tafel is een initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables en VVV/Maastricht Marketing.

Vragen?
VVV/Maastricht Marketing: Janne Baetsen
Janne.baetsen@vvvmaastricht.nl
T: +31(0)43 3280831

Vreemd bedrag?

Daarom € 25,25!


Dat komt door de bijdrage van 25 eurocent aan het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen Maastricht, die sinds 1932 al o.a. stille armen in de regio Maastricht fijne kerstdagen wil bezorgen door ondersteuning in materiële zin in de vorm van bijvoorbeeld een kerstpakket. 

25 eurocent lijkt misschien weinig, maar 'small change, big difference' en bewustwording bij de consument zijn én blijven het motto van Maastricht aan Tafel. 
 

€ 2500,- voor goede doel in 2015

Naar aanleiding van twee edities Maastricht aan Tafel en aan de Bar in 2015 heeft de organisatie een totaal bedrag van € 2.500,- overhandigd aan Stichting Stille Armen Maastricht.  


 

maastrichtaantafel_campagnebeeld

La Chine 'Beste van 2015'

Restaurant La Chine heeft in 2015 de titel 'Beste van Maastricht aan Tafel' in ontvangst mogen nemen. Een onafhankelijk vakjury/panel van 'Mystery Guests' toetst elk jaar élk restaurant op o.a. gastvrijheid, kwaliteit/prijs verhouding, service en het (creatief) promoten/neerzetten van Maastricht aan Tafel en het goede doel Stichting Stille Armen Maastricht. Restaurant La Chine scoorde het hoogste tijdens beide edities en mag zich met trots 'Het beste van Maastricht aan Tafel 2015' noemen. Naast La Chine kwamen restaurant De Mangerie, Il y a, Pakhoes en Wijnrestaurant mes amis in de top 5 terecht. 

UP