Geniet bij diverse restaurants in Maastricht van een  3-gangenmenu voor slechts € 25,55!

Wintereditie: 8 t/m 22 januari 2017
Zomereditie: 6 t/m 20 augustus 2017

VOOR FOODIES, FIJNPROEVERS & CITYTRIPPERS

Inmiddels al jarenlang een traditie: de restaurantweek Maastricht aan Tafel. En dat betekent voor de foodies, lekkerbekken en fijnproevers onder ons heerlijk genieten van o.a. mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten! Diverse restaurants uit Maastricht e.o. met uiteenlopende keukens op speciale locaties serveren weer een overheerlijk 3-gangen menu (voor-, hoofd- en nagerecht) voor het symbolische bedrag van € 25,55 p.p.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook kiezen voor Maastricht aan de Bar en bij diverse Maastrichtse cafés en wijnbars aanschuiven voor een ‘Borrel &
Bite’ voor € 5,55 p.p.

Bon appétit!

CONTACT

Maastricht aan Tafel is een initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables, Centrummanagement Maastricht en VVV/Maastricht Marketing.

Vragen?
Management Maastricht aan Tafel / aan de Bar:
secretariaat@maastrichtculinair.com

MaastrichtaanTafel

GOED ETEN, GOED DOEN!

Daarom € 25,55!

Elk Maastricht aan Tafel menu en Maastricht aan de Bar concept leveren rechtstreeks een bijdrage van 55 eurocent aan het goede doel Stichting Stille Armen Maastricht. Deze stichting bezorgt sinds 1932 mensen met weinig geld in de regio Maastricht fijne kerstdagen met bijvoorbeeld een kerstpakket.

55 eurocent lijkt misschien weinig, maar ‘small change, big difference’ én maatschappelijke bewustwording vormen het motto van Maastricht aan Tafel en Aan de Bar.

MEER DAN EEN RESTAURANTWEEK

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook nog diverse andere smaakvolle activiteiten plaats. Ontdek tijdens de Maastricht aan Tafel stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft en maak bij Thiessen Wijnkoopers kennis met de beste wijnen tijdens de rondleiding en proeverij in de wijnkelders.

Kijk hier voor alle smaakvolle activiteiten