Geniet van 16 t/m 31 januari 2016 bij diverse restaurants in Maastricht van een  3-gangenmenu voor slechts € 25,55!

VOOR FOODIES, FIJNPROEVERS & CITYTRIPPERS

Maastricht smaakt eigenlijk altijd goed, maar van 16 t/m 31 januari 2016 is het voor ieders smaakpapillen bijna een must om een bezoek aan dé gastronomische én gastvrije hoofdstad op het menu te zetten. Dan vindt namelijk de 14e editie plaats van Maastricht aan Tafel, waarbij 2 weken lang 25 Maastrichtse restaurants weer een 3-gangen menu voor € 25,55 p.p. serveren Ook kan er weer gelijktijdig geborreld worden onder de noemer Maastricht aan de Bar. En met al dat smaakvols is overnachten eigenlijk een must! Nieuw is dan ook samenwerking met Hotelnacht, dat voor het eerst zal plaatsvinden in Maastricht op 16 & 17 januari 2016. Kortom, hét moment voor niet alleen bezoekers, maar ook bewoners uit Maastricht & regio om eens op vakantie te gaan in eigen stad! 

Schuif aan Tafel bij >>

MEER DAN EEN RESTAURANTWEEK

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook nog diverse andere smaakvolle activiteiten plaats. Ontdek tijdens de Maastricht aan Tafel stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft en maak bij Thiessen Wijnkoopers kennis met de beste wijnen tijdens de rondleiding en proeverij in de wijnkelders.

Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

CONTACT

Maastricht aan Tafel is een initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables en VVV/Maastricht Marketing.

Vragen?
VVV/Maastricht Marketing: Janne Baetsen
Janne.baetsen@vvvmaastricht.nl
T: +31(0)43 3280831

  1. Deelnemende restaurants

    Meer dan 20 restaurants in Maastricht serveren een 3-gangenmenu voor € 25,25 Lees meer

GOED ETEN, GOED DOEN!

Daarom € 25,55!


Een vreemd bedrag? Dat komt doordat Maastricht zich tijdens Maastricht aan Tafel niet alleen inzet voor gastronomie en gastvrijheid. Ook 'goed doen' komt aan de orde. De restaurants, cafés en gasten leveren met elk menu en borrel & bite concept een bijdrage van 55 eurocent aan het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen Maastricht, die sinds 1932 al o.a. stille armen in de regio Maastricht fijne kerstdagen wil bezorgen door ondersteuning in materiële zin in de vorm van bijvoorbeeld een kerstpakket.

55 eurocent lijkt misschien weinig, maar 'small change, big difference' en bewustwording bij de consument zijn én blijven het motto van Maastricht aan Tafel. 

maastrichtaantafel_campagnebeeld

BORREL, BITE & BED

Als toerist in eigen stad & regio!

Niet alleen bijzondere restaurants en cafés van Maastricht openen op gastvrije wijze hun deuren, ook een aantal speciale hotels! Op zaterdag 16 & zondag 17 januari 2016 kunnen stads- en regiogenoten in het kader van de eerste editie van Hotelnacht Maastricht bij Hotel Beaumont, Kaboom Hotel, Sint Martenslane, Trash DeLuxe en Townhouse Design Hotel voor een speciale prijs (binnen drie categorieën: Creative, Premium of Luxury) boeken. Daarnaast zorgen ze er ook nog eens voor dat het hele weekend bol staat met leuke activiteiten. 
 

Let's book! 
Vanaf 12 december kunnen inwoners van Provincie Limburg, Belgische Limburg (postcode 3500-3900) en regio Aachen vanaf € 55,- een kamer boeken via de website van Hotelnacht Maastricht: www.hotelnacht.nl/maastricht (vanaf 10 dec online)

UP