Geniet van 7 t/m 21 augustus 2016 bij diverse restaurants in Maastricht van een  3-gangenmenu voor slechts € 25,55!

VOOR FOODIES, FIJNPROEVERS & CITYTRIPPERS

Inmiddels al meer dan 7 jaar een traditie: de restaurantweek Maastricht aan Tafel. En dat betekent voor de foodies, lekkerbekken en fijnproevers onder ons heerlijk genieten van o.a. mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten! Van zondag 7 t/m zondag 21 augustus 2016 serveren 24 restaurants uit Maastricht e.o. met uiteenlopende keukens op speciale locaties weer een overheerlijk 3-gangen menu (voor-, hoofd- en nagerecht) voor het symbolische bedrag van € 25,55 p.p.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook kiezen voor Maastricht aan de Bar en bij 10 Maastrichtse cafés en wijnbars aanschuiven voor een ‘Borrel &
Bite’ voor € 5,55 p.p.

Bon appétit!

CONTACT

Maastricht aan Tafel is een initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables, Centrummanagement Maastricht en VVV/Maastricht Marketing.

Vragen?
VVV/Maastricht Marketing: Emmelyn Gijzen
emmelyn@maastricht-marketing.nl

MaastrichtaanTafel

GOED ETEN, GOED DOEN!

Daarom € 25,55!

Elk Maastricht aan Tafel menu en Maastricht aan de Bar concept leveren rechtstreeks een bijdrage van 55 eurocent aan het goede doel Stichting Stille Armen Maastricht. Deze stichting bezorgt sinds 1932 mensen met weinig geld in de regio Maastricht fijne kerstdagen met bijvoorbeeld een kerstpakket.

55 eurocent lijkt misschien weinig, maar ‘small change, big difference’ én maatschappelijke bewustwording vormen het motto van Maastricht aan Tafel en Aan de Bar.

MEER DAN EEN RESTAURANTWEEK

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook nog diverse andere smaakvolle activiteiten plaats. Ontdek tijdens de Maastricht aan Tafel stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft en maak bij Thiessen Wijnkoopers kennis met de beste wijnen tijdens de rondleiding en proeverij in de wijnkelders.

Kijk hier voor alle smaakvolle activiteiten