Geniet bij diverse restaurants in Maastricht van een  3-gangenmenu voor slechts € 25,55!

Zomereditie: 6 t/m 20 augustus 2017

VOOR FOODIES, FIJNPROEVERS & CITYTRIPPERS

Inmiddels al jarenlang een traditie: de restaurantweek Maastricht aan Tafel. En dat betekent voor de foodies, lekkerbekken en fijnproevers onder ons heerlijk genieten van o.a. mediterrane smaken, streekgebonden lekkernijen en Aziatische specialiteiten! Diverse restaurants uit Maastricht e.o. met uiteenlopende keukens op speciale locaties serveren weer een overheerlijk 3-gangen menu (voor-, hoofd- en nagerecht) voor het symbolische bedrag van € 25,55 p.p.

Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook kiezen voor Maastricht aan de Bar en bij diverse Maastrichtse cafés en wijnbars aanschuiven voor een ‘Borrel &
Bite’ voor € 11,55 voor 2 personen.

Bon appétit!

CONTACT

Maastricht aan Tafel en Maastricht aan de Bar zijn initiatieven van Maastricht Culinair, Les Tables, Stichting Stille Armen Maastricht en Maastricht Marketing.

Vragen?
Management Maastricht aan Tafel / Maastricht aan de Bar:
secretariaat@maastrichtculinair.com

MaastrichtaanTafel

GOED ETEN, GOED DOEN!

Daarom € 25,55!

Elk Maastricht aan Tafel menu en Maastricht aan de Bar borrel & bite leveren rechtstreeks een bijdrage van 55 eurocent aan het goede doel Stichting Stille Armen Maastricht. Deze stichting bezorgt sinds 1932 mensen met weinig geld in de regio Maastricht fijne kerstdagen met bijvoorbeeld een kerstpakket.

55 eurocent lijkt misschien weinig, maar ‘small change, big difference’ én maatschappelijke bewustwording vormen het motto van Maastricht aan Tafel en Maastricht aan de Bar.