Geniet van 7 t/m 21 augustus 2016 bij diverse restaurants in Maastricht van een  3-gangenmenu voor slechts € 25,55!

VOOR FOODIES, FIJNPROEVERS & CITYTRIPPERS

Maastricht smaakt eigenlijk altijd goed, maar van 7 t/m 21 augustus 2016 is het voor ieders smaakpapillen bijna een must om een bezoek aan dé gastronomische én gastvrije hoofdstad op het menu te zetten. Dan vindt namelijk de 15e editie plaats van Maastricht aan Tafel, waarbij 2 weken lang diverse Maastrichtse restaurants weer een 3-gangen menu voor € 25,55 p.p. serveren Ook kan er weer gelijktijdig geborreld worden onder de noemer Maastricht aan de Bar. En met al dat smaakvols is overnachten eigenlijk een must! Kortom, hét moment voor niet alleen bezoekers, maar ook bewoners uit Maastricht & regio om eens op vakantie te gaan in eigen stad! 

De deelnemende restaurants zullen begin mei online verschijnen. 

CONTACT

Maastricht aan Tafel is een initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables, Centrummanagement Maastricht en VVV/Maastricht Marketing.

Vragen?
VVV/Maastricht Marketing: Janne Baetsen
Janne.baetsen@vvvmaastricht.nl
T: +31(0)43 3280831

MaastrichtaanTafel

GOED ETEN, GOED DOEN!

Daarom € 25,55!


Een vreemd bedrag? Dat komt doordat Maastricht zich tijdens Maastricht aan Tafel niet alleen inzet voor gastronomie en gastvrijheid. Ook 'goed doen' komt aan de orde. De restaurants, cafés en gasten leveren met elk menu en borrel & bite concept een bijdrage van 55 eurocent aan het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen Maastricht

55 eurocent lijkt misschien weinig, maar 'small change, big difference' en bewustwording bij de consument zijn én blijven het motto van Maastricht aan Tafel. 

MEER DAN EEN RESTAURANTWEEK

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook nog diverse andere smaakvolle activiteiten plaats. Ontdek tijdens de Maastricht aan Tafel stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft en maak bij Thiessen Wijnkoopers kennis met de beste wijnen tijdens de rondleiding en proeverij in de wijnkelders.

Meer informatie volgt asap. 

UP