Geniet van 25 januari t/m 8 februari 2015 bij diverse restaurants in Maastricht e.o. van een  3-gangenmenu voor slechts € 25,25!

Foodies, lekkerbekken en fijnproevers opgelet!

25 januari t/m 8 februari 2015

Inmiddels een ware traditie, de restaurantweek Maastricht aan Tafel! En dat betekent smullen geblazen, want 2 weken lang serveren diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens weer een 3-gangen menu voor € 25,25 p.p.

Jij schuift toch ook aan?

Overzicht deelnemende restaurants  zal uiterlijk eind november 2014 online verschijnen.

Contact

Maastricht aan Tafel is een bijzonder initiatief van Maastricht Culinair, Les Tables en VVV Maastricht.

Vragen?
VVV Maastricht: Janne Baetsen
Janne.baetsen@vvvmaastricht.nl
T: +31(0)43 3280831

Meer dan een restaurantweek!

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook nog diverse andere smaakvolle activiteiten plaats. Ontdek tijdens de Maastricht aan Tafel stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft. Leer daarnaast bij de Bisschopsmolen de fijne kneepje van het bakkersvak tijdens de workshops vlaaien bakken en maak bij Thiessen Wijnkoopers kennis met de beste wijnen tijdens de rondleiding en proeverij in de wijnkelders.

Meer informatie & data volgt.

Vreemd bedrag?

Daarom € 25,25!

Dat komt door de bijdrage van 25 eurocent aan het Maastrichtse goede doel Stichting Stille Armen Maastricht, die sinds 1932 al o.a. stille armen in de regio Maastricht fijne kerstdagen wil bezorgen door ondersteuning in materiële zin in de vorm van bijvoorbeeld een kerstpakket.

25 eurocent lijkt misschien weinig, maar 'small change, big difference' en bewustwording bij de consument zijn én blijven het motto van Maastricht aan Tafel. Aan het eind van elk jaar hoopt de organisatie hiermee een mooie bijdrage van ongeveer € 2.000,- aan de stichting te kunnen leveren.

maastrichtaantafel_campagnebeeld

Restaurant 'de Mangerie' & Stichting Stille Armen Maastricht

Gert Kap (Crowne Plaza Maastricht), Paul Knols (Stichting Stille Armen) en Astrid Blom (Crowne Plaza Maastricht)

Restaurant 'de Mangerie' | Crowne Plaza Maastricht ontving dit jaar de titel 'Beste van Maastricht aan Tafel'. Daarnaast ontving het goede doel Stichting Stille Armen Maastricht van de organisatie en alle deelnemende restaurants en cafés naar aanleiding van de zomereditie maar liefst € 1.000,- ! Op naar 2015!