Smaakvolle activiteiten

Tijdens Maastricht aan Tafel vinden er ook diverse smaakvolle activiteiten plaats.

Onderstaande een aantal smaakvolle tips!

Wandeling door gastronomisch Maastricht

13 augustus 2016


Ontdek tijdens Maastricht Aan Tafel via de speciale VVV Maastricht stadswandeling de vele gastronomische geheimen die Maastricht te bieden heeft. Typische culinaire hoogstandjes worden zowel vanuit het heden als het verleden door de VVV gids op smaakvolle wijze toegelicht. Maak daarnaast een smaakvolle stop bij Wijnhandel Thiessen, de Bisschopsmolen en VVV Maastricht. Kortom, een wandeling om honger van te krijgen!

Tijd: 14:30 - 16:30 uur, start: VVV Maastricht
Prijs: € 8,50 p.p.

Boek online >>

Maastricht Molenstad

Elke dinsdag t/m zondag


Excursie op eigen gelegenheid. Na ontvangst met koffie en vlaai bij de Bisschopsmolen volgt een prachtige wandeling aan de hand van tekst- en beeldmateriaal door de oude Maastrichtse binnenstad. Deze werpt een unieke blik op de oude ambachten en de oude Maastrichtse molens. Aan het einde staat een heerlijke boerenlunch voor je klaar. Je kunt ook beginnen met de lunch en eindigen met de koffie.

Tijd: di-zo: je kunt dagelijks tot en met 14:00 starten met de excursie
Prijs: € 17,95 p.p.

Boek online >>

bisschopsmolen

Wijnproeverij Thiessen

13,14, 20 en 21 augustus 2016
 

Je kunt bij Thiessen een proeverij bijwonen inclusief rondleiding door de prachtige kelders, stadswijngaard en bottelarij. Ontvangst met champagne en amuses & proeverij van zes verschillende wijnen incl. water, brood en luxe kaassoorten.
 

Tijd: za 15:00 uur & zo: 14.00 uur
Prijs: € 21,50 p.p.
  
Boek online zaterdag
 

Boek online zondag

Rondleiding & proeverij Brouwerij de Keyzer

Zaterdag 13 en 20 augustus 2016


Maak met de gids een korte wandeling vanaf de VVV winkel naar de brouwerij, gelegen in het stadsdeel Wyck. Brouwerij de Keyzer is in Nederland de laatst nog compleet ingerichte ambachtelijke stadsbrouwerij en was tot 1970 in gebruik. Als afsluiting kun je in de gelagkamer 2 speciaal-bieren proeven.


Tijd: 14.00 - 16.00 uur Start: VVV Maastricht
Prijs € 11,- p.p. 

Boek online >>

UP