Creëer jouw Maastricht!

Je overnachtingen zijn geboekt, maar wat ga je overdag doen? Speciaal voor Maastricht Midweekend is er een verrassend aanbod gecreëerd, waarbij we binnen drie verschillende thema's de allerleukste activiteiten voor je verzameld hebben. Een workshop koffie branden of een complete avond culinair genieten? Profiteer van de voordelen die de Maastricht Midweekend Pas je biedt! 

Free Local City Tour

Maastricht trakteert!

Heb je jouw Maastricht Midweekend geboekt en wil je de stad verkennen? Midweekenders kunnen vanaf 2 januari 2017 op maandag, dinsdag en woensdag om 12.30 uur gratis mee met een tour door de stad, verzorgd door een local city guide! Geen rondje om de kerk, maar een ontdekkingstocht langs de mooiste verscholen plekjes, authentieke adresjes, innovatieve hoogstandjes en highlights die je gewoon niet mag missen.

 

Boek hier! 

 

Reserveren is verplicht. Elke tour is Nederlands- en Engelstalig. Gratis te reserveren t/m 30 april. Niet geldig tijdens vakantiedagen: 26 februari, 16+17 april, 24 t/m 28 april.

agernd(0)
doordeweeks(0)

Klik hier voor het culinaire aanbod!

coin

Cultuur & Historie

centre ceramique

Maas & Markt Experience Tour

Elke woensdag kun je om 10:30 uur deelnemen aan een verrassende rondleiding door Mosae Forum. Ontdek de historie, het ontstaan en de ontwikkelingen tot op de dag van vandaag. De lokale gids neemt je mee in de gewelvenkelders en laat je Mosae Forum op een geheel andere manier zien!

 

Programma

  • Ontvangst bij de 50/50 Store met een kopje koffie of thee
  • Rondleiding door Mosae Forum
  • Klein proeverijtje met Limburgse hapjes bij Saveurs

Duur: 1,5 tot 2 uur
Wanneer: Elke woensdag om 10:30 uur
Prijs: € 5,- per persoon, te betalen bij aanvang. Deze rondleiding is gratis voor Maastricht Midweekend gasten (Op vertoon van hun privilegepas) 
LEES MEER >>

 

Meld je aan!

Klik hier voor het mode & lifestyle aanbod!

paulinekopie

Nog niet geboekt? Klik hier!

reve

Groetjes uit Maastricht

Wil je familie, vrienden, collega’s of kennissen een warme groet wensen vanuit Maastricht? In het Visitor Center Maastricht (VVV) ligt een gratis kaartje voor je klaar wat ook nog eens kosteloos voor je verstuurd wordt. Zomaar, als service van de zaak. En als je er dan toch bent; kijk zeker even rond in dit historische pand, genaamd het Dinghuis (oud rechtsgebouw), dat stamt uit het jaar 1470.

 

Visitor Center Maastricht
Kleine Staat 1
6211 ED Maastricht
T: +31 (0)43 - 325 21 21
info@vvvmaastricht.nl

UP