Hoe werkt het?

Van zondag tot en met donderdag viert Maastricht het Midweekend; het weekend-gevoel, maar dan doordeweeks. En dat betekent dat Maastricht trakteert en jij toegang krijgt tot een speciaal en exclusief aanbod waarmee je jouw eigen exclusieve doordeweekse verblijf in Maastricht kunt samenstellen. Bijzondere accommodaties, verrassende activiteiten en unieke belevenissen komen samen tijdens een Midweekend in Maastricht. Nieuwsgierig? Volg dan onderstaande stappen. 

 

Stap 1 - Boek je overnachting

Het begint allemaal bij het boeken van een overnachting bij een van de aangesloten accommodaties; van een hip designhotel tot een romantische B&B. Bij aankomst ontvang je de Maastricht Midweekend Pas, die je toegang geeft tot speciale en exclusieve aanbiedingen, enkel beschikbaar voor bezoekers van Maastricht Midweekend! 

 

Stap 2 - Maak een programma

Doordeweeks Maastricht ontdekken is al een belevenis op zich. Meer rust en ruimte, maar toch hip & happening. Deze ambiance zetten we kracht bij met een speciaal gecreëerd aanbod. Wat dacht je van een workshop koffie branden bij dé stadsbranderij van Maastricht. Een hoedenworkshop, een persoonlijk styling advies of genieten van Limburgse haute cuisine? De mogelijkheden zijn eindeloos, maar enkel toegankelijk met je Maastricht Midweekend Pas. Sommige activiteiten dienen van tevoren gereserveerd te worden. Dus pak pen en papier en zet je favorieten op een rij. Boeken maar!

 

Stap 3 - Genieten van je Maastricht Midweekend

Je overnachtingen zijn geboekt, het programma is gereserveerd... Nu zit er nog maar 1 ding op: je verheugen op het Maastricht Midweekend en na aankomst: genieten! 

 

Boek hier!

 

Let op: de aanbiedingen op deze website zijn enkel geldig op vertoon van de Maastricht Midweekend​ pas. Deze Maastricht Midweekend pas ontvang je na boeking van een of meerdere overnachtingen bij de aangesloten accommodaties. Op deze pagina vind je een lijst met activiteiten doordeweeks, die toegankelijk zijn voor alle bezoekers van Maastricht. Met of zonder Maastricht Midweekend pas! 

midweekendphoto
UP