Dé Maastricht Vlaai

5 toonaangevende bakkers, 5 bekende Maastrichtenaren, 5 onovertroffen smaken. Een mix van mooie verhalen en de beste ingrediënten komen samen in een ronde, rijke, zoete en spannende smakenexplosie. Ambachtelijk gemaakt tot een lekkernij waar Maastricht nou eenmaal écht bekend om staat… Dé Maastricht vlaai!

Geniet, geef je zintuigen de ruimte en laat je omarmen door Maastricht. Enjoy life!

 

Love, Maastricht ❤

Loop de vlaairoute!

bakkerij

Culinaire koppels

Ontdek de 5 Maastrichtse BN'ers die samen met 5 ambachtelijke bakkers dé Maastricht vlaai hebben gecreëerd.  

De culinaire koppels

Ambachtelijk Maastricht

Maastricht is veel ambachtelijke adresjes rijk. Neem bijvoorbeeld de 5 typisch Maastrichtse bakkers die de Maastricht vlaai hebben gecreëerd. Naast dit culinaire team, zijn er nog tal van andere adresjes waar je heerlijk kunt smullen van lekkernijen uit de streek. Zoals Bread & Delicious, pal naast Centraal Station Maastricht! 

Download hier alle recepten!

2recepten(0)

© Maastricht Vlaai is een concept van Maastricht Marketing en ontwikkeld in samenwerking met fooddesigner Annelies Hermsen. Annelies Hermsen leerde als ‘dochter van’ (Toine Hermsen), al van jongs af aan de fijne kneepjes van het horeca-vak. Na haar opleiding aan de Design Academy combineert zij wat ze van thuis uit heeft meegekregen met dat wat ze leerde als vormgever. In haar eigen ontwerpstudio creëert ze creatieve culinaire concepten voor de horeca en voedingsmiddelenindustrie en staat ze aan de basis van de ontwikkeling van smakelijke innovaties.

UP