Om te (sei)zoenen


Maastricht staat het hele jaar door bol van activiteiten, waarbij elk seizoen eruit springt! Beleef het voorjaar met het kunstzinnige hoogtepunt DURING TEFAF, ontdek tijdens Zomer in Maastricht de kleurrijke activiteiten voor jong en oud, proef het gastronomische najaar met La saison culinaire en geniet van kerstsfeer en winterpret tijdens Magisch Maastricht.

Het bruist in de stad met spraakmakende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en special events. De ideale mogelijkheid om te proeven van het bijzondere, internationale smakenpalet van Maastricht.

 

 

Klik hier voor de DURING TEFAF pagina

In oktober staan de gastronomische hoofdstad Maastricht en Euregio centraal als dé locatie waar wijn, gastronomie en cultuur samenkomen. Tijdens deze periode wordt een smaakvolle agenda gepresenteerd van o.a. diverse proeverijen, workshops, speciale wijn-spijs diners en rondleidingen.

 

Klik hier voor de La saison culinaire pagina

Maastricht en haar festivals, evenementen, theaters en musea beloven van juni t/m augustus een zomer vol met spraakmakende culturele en sportieve festiviteiten en smaakvolle muzikale, theatrale, kunstzinnige en modieuze evenementen.

 

Klik hier voor de Zomer in Maastricht pagina

Er wordt weer uitgekeken naar de magische winter in Maastricht. En het belooft weer een stralende winter te worden! Vanaf eind november barsten de magische activiteiten los en wordt Maastricht een slinger van licht waarbij prachtig verlichte straten in de historische binnenstad de Maastrichtse pleinen verbinden.

 

Klik hier voor de Magisch Maastricht pagina

UP