Trendy authentiek Wyck

Wyck wordt vaak benoemd als ‘Bruisend’, ‘Bereikbaar’, ‘Authentiek’, ‘Petit Paris’, ‘Historisch’, ‘Gezellig’, en ga zo maar door. Kom zelf kennis maken met dit mooie stadsdeel met historische, monumentale panden met goed bewaarde elementen. Proef zelf de aparte sfeer zoals je deze nergens anders proeft. De intieme, kleine, gezellige, authentieke winkels die de juiste uitstraling hebben en op culinaire gebied een énorm divers aanbod. Er valt veel te beleven.

#Wyck on Instagram

wyck-plattegrond

Ondernemend Wyck

De ondernemersvereniging ‘Ondernemend Wyck’ maakt zich sterk voor beleidszaken zoals bereikbaarheid, veiligheid, fietsenstallingen, parkeergelegenheid, uitstraling (o.a. Cörversplein en Stationsstraat), etc. Evenementen zoals ‘Vintage Affair’, ‘Wyck Live’, ‘Cörverspleinfeesten’, ‘Magisch Wyck op de Percée’, worden door de ondernemers zelf georganiseerd. Samen is de kracht van Wyck. Dus kom naar Wyck, want er is voor ieder wat wils! In alle seizoenen proef je de sfeer!

Slapen

Slapen doe je hier in een van de luxe, hippe of meer huiselijke hotels verspreid door de hele wijk.

 

Klik hier voor alle mogelijkheden

Bereikbaarheid

Rustig wandelend langs de Maas!? Of gezellig door het rustig winkelende publiek?!

 

Goed bereikbaar met de trein en je staat metéén in Centrum-Oost Maastricht! Ook met de auto altijd bereikbaar en een goede parkeerplek is gemakkelijk te vinden!

UP