Ga goed voorbereid op pad!

Magisch Maastricht is op verschillende manieren te bereiken. Een gouden tip: ga goed voorbereid op pad. Daarmee voorkom je files of de drukste pieken in het openbaar vervoer. Waar kun je het beste parkeren bij kortverblijf? Of als je juist enkele dagen in Maastricht blijft? Soms is openbaar vervoer een reuze handige keuze, maar soms kun je net zo goed met de auto komen. We vertellen je er alles over!

Snel en goedkoop naar hartje stad!

Parkeer gratis en reis met de pendelbus verder naar hartje stad: 4x per uur voor € 1,- p.p.

 

 

Klik hier voor meer informatie

Goedkoop naar Maastricht met het OV

Tijdens Magisch Maastricht reis je hartstikke voordelig naar het centrum van Maastricht. Op 3, 4 , 10, 17, 24 en 31 december koop je voor slechts 2 euro een retourtje naar Maastricht vanaf verschillende locaties in de regio. 

 

  • € 2,- retour Kerkrade / Heerlen - Maastricht
  • € 2,- retour Sittard - Maastricht
  • € 2,- retour Vaals / Aken - Maastricht 

 

Check de aanbiedingen via deze website!

 

Parkeren in Maastricht - info voor touringcars

Maastricht is goed bereikbaar voor touringcars. Op een downloadbare kaart laten we je zien waar de op- en uitstap haltes en de parkeerplaatsen zijn. 

 

Download de informatie voor touringcars hier

Gratis reizen met Arriva

Arriva neemt je op 11, 18 en 25 december gratis mee met de trein of bus. Reis door Limburg of natuurlijk naar Magisch Maastricht! 
Begin december start de uitgifte van de gratis e-tickets. 

 

Houd de uitgifte hier in de gaten

Algemene reisinformatie

We hebben alle informatie over de bereikbaarheid naar Maastricht voor je op een rijtje gezet. Parkeerplaatsen, wegwerkzaamheden en de mogelijkheden met openbaar vervoer.

 

Klik hier voor de volledige bereikbaarheid

Reis naar Magisch Maastricht met NS

Kom naar Magisch Maastricht want hier beleef je van 2 december tot en met 1 januari de mooiste en meest sprankelende dagen van de feestmaand. Een bezoekje aan de Kerstman, lekker schaatsen op de schaatsbaan, de mooiste spulletjes shoppen of natuurlijk lekker eten. Het Vrijthof is een groot magisch feest!

 

Kies voor een hapje en drankje bij SAP of voor 2 uur schaatsen op het Vrijthof. 

 

Bekijk de aanbieding bij NS

bereikbaarheid
UP