Het Magisch Cultuur Festival pakt je in!

Wow! Dit mag je niet missen tijdens Magisch Cultuurfestival.

Op diverse culturele hotspots, o.a. het OLV-plein, Kesselskade en het Vrijthofpaviljoen, kun je 110 theater-, dans- en muziekvoorstellingen van regionale gezelschappen bewonderen. Het programma loopt van 3 december 2016 tot en met 8 januari 2017. Laat je verrassen, inspireren en ontroeren tijdens deze magische maanden.

Feestelijke opening met Mirusia Louwerse

OLV- plein

Sfeervolle verlichting, muziek en gezang, en sneeuw vormen de basis van de opening van het Magisch Cultuur Festival Maastricht rond 17.30 uur. Het belooft een sfeervolle, muzikale happening te worden die bewoners én bezoekers van de stad verenigt en uitnodigt tot samenzang in een feeërieke omgeving. Met als hoogtepunt een optreden van een echte muzikale kerstengel: de betoverende zangeres Mirusia.

Life of Ornaments

3 december t/m 30 april 2017
Eiffelgebouw

Viewmaster Projects presenteert  de projectie ‘Life of Ornament’. Elke avond van 19.00 uur tot middernacht zullen in twee projecties op het Eiffelgebouw de befaamde drukdecors van de Sphinx en Société Céramique tot leven komen.

Wibi Soerjadi

Bijenkorf

In het jaar dat hij zijn 35-jarig jubileum viert als concertpianist, geeft Wibi Soerjadi voor de 24e keer zijn traditionele Kerstgala in Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Nooit eerder heeft een artiest zoveel jaren achter elkaar met succes solorecitals gegeven in de legendarische Grote Zaal. In Maastricht geeft hij een exclusief preview concert.