Winterpret op het Vrijthof

Het Vrijthof is t/m 29 dec wederom omgetoverd tot een waar winterparadijs !

Jong en oud kunnen er heerlijk schaatsen op de 800m² grote schaatsbaan. De skyline van Maastricht kun je bewonderen vanuit het reuzenrad én o.a. een nostalgische grand carrousel met 2 verdiepingen zorgt voor vertier voor àlle leeftijden. Struin daarnaast de kerstmarkt af op zoek naar originele cadeaus en laat je verrassen door speciale optredens in het sfeervolle Vrijthof Paviljoen.

 

Even bijkomen van alle magische indrukken? Verover dan een plaatsje op een verwarmd kerstterras met zicht op de imposante Sint Servaasbasiliek en Sint Janskerk en geniet van winterse lekkernijen zoals warme chocolademelk met slagroom, oliebollen, of glühwein.

Openingstijden Vrijthof

Openingstijden 28 en 29 december:

 

Schaatsbaan (800m²) & attracties
Van 10.00-22.00 uur.

Vrijthof Paviljoen
Van 10.00-23.00 uur.

Kerstmarkt
11.00-20.00 uur


Openingstijden onder voorbehoud van wijzigingen en weeromstandigheden!

magischmaastrichtschaatsbaan

Nieuw! Kasteel Mirakels

Op het Vrijthof, voor de Hoofdwacht, verrijst het Kasteel Mirakels. Op magische wijze wordt hier een kerstshop paviljoen gepresenteerd van 200 m2 met sfeervolle producten. Van keramiek tot guirlandes en van houtsnijwerk tot lantaarns. Dit is slechts een greep uit de 10.000 verschillende producten die in het ‘kasteel’ verkrijgbaar zijn. Kortom, dé kerstshop met het grootste assortiment van Nederland, vind je dit jaar in Maastricht!

Meer informatie

UP