Maastricht: de ster onder de steden! Niet voor niets een geliefde bestemming voor een dagje shoppen, weekendje samen of wereldse vakantie. Bij VVV Maastricht staat marketing en promotie van deze stad als (cultuur-) toeristische bestemming op de euregionale, nationale en internationale markt centraal. Werk je graag in een dynamische werkomgeving? Kijk snel verder.

Vacature Stagiair(e) Informatie en Bemiddeling

Weet jij het wow-gevoel op gasten over te brengen?

Stagelopen bij de VVV betekent werken in een monumentaal gebouw. Wil jij gasten echt van dienst zijn? Vind jij het leuk om met mensen om te gaan, om bezoekers te inspireren met al die leuke mogelijkheden en weet jij gasten echt te
verrassen met leuke en bijzondere ervaringen? Beschikbaar vanaf november 2016.
 

Interesse? Meer informatie >>

Vacature Relatiemanager Maastricht Marketing

Ben jij into Maastricht en hou je van netwerken? 

 

Schrik je niet van woorden als knowledgebuilding en sharing? En vind je het een uitdaging om nieuwe business concepten te ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

 

Tot 8 februari kan je jouw CV en motivatie insturen. 

 

Interesse? Meer informatie >>

Vacature Coördinator VVV Maastricht

Voor de VVV vestiging in het Dinghuis Maastricht zijn wij per direct op zoek naar een coördinator. 

 

Jaarlijks brengen ca. 350.000 mensen een bezoek aan de VVV vestiging in het Dinghuis. Hier helpen 12 medewerkers met veel liefde en enthousiasme de bezoekers met al hun vragen. Hun doel: een optimale guest experience realiseren.

 

In de functie van coördinator ben je op de werkvloer aanwezig en verantwoordelijk voor de dagdagelijkse aansturing van het team, het maken van de werkroosters, het benutten van (commerciële) kansen en voor de manager van de afdeling het eerste aanspreekpunt.

 

Interesse? Meer informatie >>

Vacature Medewerker Contact Center

Kun jij een goede mix te maken tussen servicegerichtheid en commercieel werken?

Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime medewerker contact center VVV Maastricht. Ben jij betrokken bij de stad en word je gelukkig van het telefonische of per mail te woord staan van toeristen, bewoners, klanten en relaties? Lees dan vooral verder!
 

Interesse? Meer informatie

Wij zoeken: begeleiders / figuranten

Durf jij het aan gasten mee te nemen in de wereld van Maastricht Underground? 

Lijkt je het leuk om groepen te begeleiden en daarbij te inspireren en enthousiasmeren? Ben je een goede teamplayer die over een dosis humor beschikt? 


We zijn op zoek naar enthousiastelingen voor het begeleiden ven groepsprogramma’s in het Fort Sint Pieter en de Maastrichtse kazematten. 

Kijk voor meer informatie over Maastricht Underground op www.maastrichtunderground.nl.
 

Interesse? Meer informatie >>

Dinghuis
UP