Feestelijke intocht Sinterklaas

SinterklaasaandeMaas_jean_pierregeusens13

14 november

Sinterklaas komt om 11.00 uur aan bij Rederij Stiphout in Maastricht waar de nieuwe burgemeester van Maastricht, Annemarie Penn-Te Strake hem zal verwelkomen. Vervolgens is er een speciale (s)intocht door de binnenstad en Wyck.
Route > Kesselskade, Sint Servaasbrug, Rechtstraat, Hoogbrugstraat, Lage Barakken, Wyckerbrugstraat, Sint Servaasbrug, Maastrichter Brugstraat, Kleine Staat, Grote Staat, Spilstraat Markt (zuid).

Vervolgens zijn jong en oud in de gelegenheid om Sinterklaas een handje te geven in het Stadhuis (12:30-13:30) of Winkelcentrum de Brusselse Poort (14:30-15:30).
 

Meer informatie

Sinterklaas aan de Maas

SinterklaasaandeMaas_jean_pierregeusens2

14 nov t/m 6 december

Vanaf zaterdag 14 november is Sinterklaas in het land! De Goedheiligman neemt vervolgens t/m zaterdag 5 december zijn intrek op de boot, ’De Spanje-vallei’ van Rederij Stiphout, aan de Maasboulevard. Breng een bezoek aan de Sint en z’n Pieten, maak samen met hen een boottocht, luister naar de mooiste Sinterklaasverhalen (voorgelezen door bekende personen) of schrijf je in voor de Pietenschool workshop!
 

Welkom & Dag Sinterklaasje
Op 15 november is er een speciaal Welkomstfeest voor de Sint in Centre Céramique. Het Sinterklaasfeest duurt dit jaar tevens extra lang, want de Sint wordt op bijzondere wijze uitgezwaaid op 6 december in Maastricht! 


Meer informatie

Aankomst Sinterklaas 2014

Sfeerimpressie 2014

UP