Maastrichts Expositie en Congres Centrum


​MECC Maastricht is een modern beurs- en congrescentrum en bruist van de activiteiten! Elke week is er wel een evenement, beurs, congres, feest of tentoonstelling.


Geen evenementen bekend in Februari 2017.

MECC NIEUWS

Europese Quilt Kampioenschappen ook komende 10 jaar in MECC

 

Een contract voor 10 jaar. Dat is het positieve resultaat van de succesvolle samenwerking tussen Textile Festivals, de organisator van de Open Europese Quilt Kampioenschappen, en MECC Maastricht.

140 wedstrijddeelnemers van over de hele wereld, een tentoonstelling die 10 gastcollecties van de beste textielartiesten uit de wereld showt en 18 gastcollecties van de winnaars van vorige edities, die persoonlijk komen vertellen over hun werk. Dat is kort samengevat het bijzondere programma van de Open Europese Quilt Kampioenschappen.

Ada Honders, directeur Textile Festivals: ‘De prettige samenwerking met het professionele en flexibele team van MECC Maastricht, in combinatie met de mogelijkheden van het gebouw en de centrale locatie van de stad hebben ons zodanig het vertrouwen gegeven dat wij ons voor 10 jaar willen verbinden aan MECC Maastricht. Ik ben ervan overtuigd dat wij ons evenement samen naar een nog hoger niveau kunnen tillen de komende jaren.’

20 t/m 23 oktober 2016 vindt in MECC Maastricht de 20ste editie plaats van de Open Europese Quilt Kampioenschappen. Kijk voor meer informatie op www.textile-festival.com.

Lees meer

UP